136 Cambodjanen ontdekt zonder werkvergunning gearresteerd bij inval op bouwplaats in de vroege ochtend

Pattaya-

Om 6 uur vanmorgen vielen immigratie- en politiefunctionarissen een gebied in Noord-Pattaya binnen waar lokale bouwvakkers worden geregeld om dagelijks naar verschillende bouwplaatsen in het gebied van Pattaya te worden gedistribueerd.

Ambtenaren beoordeelden honderden papieren en visa voor bouwvakkers en ontdekten 136 migrerende werknemers, allemaal Cambodjaans, zonder de juiste papieren of visa. Deze personen werden volgens functionarissen over de grens gesmokkeld door mensensmokkelaars om tegen de Thaise wet te werken.

De mensen zonder de juiste papieren zullen worden aangeklaagd en gedeporteerd. Ze worden later vandaag naar het immigratiedetentiecentrum in Bangkok gebracht. Het management van het bouwbedrijf wordt bovendien beschuldigd van mensenhandel en volgens ambtenaren zal het management verantwoordelijk worden gehouden voor het in dienst nemen van werknemers zonder de juiste werkvergunningen of documentatie.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/