Russische toerist valt door dak van hotellobby in Pattaya na dronken stunt

Pattaya-

Een 27-jarige Russische staatsburger, mevrouw Natalya Tarasyuk, stortte zich door het metalen dak op de tweede verdieping van de lobby van het Pattaya Garden Hotel en viel vanmorgen rond 5 uur op de betonnen vloer, waarbij ze een hersenschudding en ernstige hoofdwonden opliep.

Haar man en een tweede stel belden ambulancediensten naar de plek waar een versufte, zwaar bedwelmde en verwarde mevrouw Tarasyuk naar het ziekenhuis werd gebracht.

Haar man verklaarde dat de vier zwaar hadden gedronken toen zijn wife had het geweldige idee om op het dunne metalen dak van de lobby te klimmen en vanuit het raam van hun hotelkamer te dansen. Hij verklaarde dat ze probeerden haar tegen te houden, maar dat ze niet wilde luisteren en toch het dak op klom.

Het dak bezweek terwijl ze erop danste en ze stortte op de grond.

Het is niet te verwachten dat ze in de nabije toekomst weer op het metalen dak van een hotel zal gaan dansen.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/