Russische toerist valt door dak van hotellobby Pattaya na dronken stunt

Pattaya-

Een 27-jarige Russische staatsburger, mevr. Natalya Tarasyuk, stortte zich door het metalen dak van de tweede verdieping van de lobby van het Pattaya Garden Hotel en viel vanmorgen rond 5 uur op de betonnen vloer, waarbij ze een hersenschudding en ernstige hoofdwonden opliep.

Haar man en een tweede stel belden ambulancediensten ter plaatse waar een versufte, zwaar dronken en verwarde mevrouw Tarasyuk naar het ziekenhuis werd gebracht.

Haar man verklaarde dat de vier zwaar hadden gedronken toen zijn vrouwife had het geweldige idee om op het dunne metalen dak van de lobby te klimmen en vanuit het raam van hun hotelkamer te dansen. Hij verklaarde dat ze probeerden haar tegen te houden, maar ze wilde niet luisteren en klom toch op het dak.

Het dak begaf het terwijl ze erop danste en ze viel op de grond.

Het is niet te verwachten dat ze in de nabije toekomst weer op een metalen dak van een hotel zal gaan dansen.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/