31-jarige vermiste visser dood gevonden op Jomtien Beach, geen kwaad opzet vermoed

Het lichaam van Withoon Uisakul, 31, werd opgemerkt door vissersboot Sanan Samut en om 6 uur 's ochtends aan land gebracht op Jomtien Beach.

Mr. Withoon verdronk en verdween in de middag van 5 januari terwijl hij zijn nieuwe vissersboot testte. Hij verloor de macht over het stuur tijdens het maken van een bocht en viel overboord voordat de schroef van de boot zijn hoofd raakte, aldus de politie.

Zijn moeder, Saijai Sukkrajang, 53, en de zeven maanden zwangere vrouw, Rujia Lohkham, 29, barstten in tranen uit bij het zien van zijn lichaam. Het lichaam werd opgestuurd voor autopsie in het Bang Lamung-ziekenhuis.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/