Massale schietpartij op oudejaarsavond eindigt in zeven doden, waaronder verdachte in Zuid-Thailand

Reuters -

De massale schietpartij vond ongeveer 10 minuten na middernacht plaats toen het gezin een oudejaarsfeest bijwoonde in het district Phato, in de provincie Chumphon in het zuiden van Thailand.

De politie zei dat de verdachte, Sucheep Sornsung, boos werd omdat hij zich niet welkom voelde door de familie van zijn vrouw en voelde dat hij werd genegeerd. Hij haalde zijn pistool tevoorschijn toen ze aan een tafel zaten en opende het vuur.

De aanvaller schoot zes mensen dood, onder wie zijn negenjarige zoon en zijn zesjarige dochter. Vier volwassenen tussen de 47 en 71 jaar oud kwamen ook om het leven. Sornsung pleegde vervolgens zelfmoord door het pistool op zichzelf te richten.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/