Massale schietpartij op oudejaarsavond eindigt in zeven doden, waaronder verdachte in Zuid-Thailand

Reuters-

De massale schietpartij vond plaats ongeveer 10 minuten na middernacht toen de familie een oudejaarsfeest bijwoonde in het district Phato, in de provincie Chumphon in het zuiden van Thailand.

De politie zei dat de verdachte, Sucheep Sornsung, boos werd omdat hij zich niet welkom voelde door de familie van zijn vrouw en voelde dat hij werd genegeerd. Hij pakte zijn pistool toen ze aan een tafel zaten en opende het vuur.

De aanvaller schoot zes mensen dood, onder wie zijn negenjarige zoon en zijn zesjarige dochter. Vier volwassenen in de leeftijd tussen 47 en 71 werden ook gedood. Sornsung pleegde vervolgens zelfmoord door het pistool op zichzelf te richten.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/