Britse man gedrogeerd en beroofd in Pattaya door Thaise vrouw

Een Britse man in Pattaya zegt dat hij werd gedrogeerd en beroofd nadat hij een vrouw op straat had ontmoet en haar meenam naar zijn kamer.

De heer George Andrew Lerce, 56, vertelde de politie dat hij op vrijdagavond aan het drinken was en ging naar 7-Eleven voordat hij terugkeerde naar zijn condo-kamer.

Echter, buiten 7-Eleven werd hij benaderd door twee vrouwen, waarvan er één vroeg om met hem mee te gaan omdat ze geen onderdak had.

Hij zei dat een van de vrouwen beweerde dat ze nergens kon logeren en vroeg of ze in zijn kamer mocht blijven. Hij stemde toe en nam de "zeer aardig" uitziende vrouw terug naar zijn kamer omdat hij zei dat hij een barmhartige Samaritaan was.

Toen hij zaterdagochtend wakker werd, ontdekte hij echter dat meer dan £ 1,000 en 3,000 baht in contanten, evenals sieraden ter waarde van meer dan 100,000 baht, uit zijn kamer werden vermist en de vriendin die hij buiten 7-Eleven ontmoette, was nergens te bekennen. gezien.

Meneer Lerce vond ook een klein plastic zakje dat slaaptabletten leek te bevatten.

Meneer Lerce zei dat de vrouw zijn drankje met de pillen moet hebben verrijkt, heeft gewacht tot hij in slaap viel en de spullen uit zijn kamer had gestolen.

De politie zei dat ze op zoek zijn naar de vrouw en hebben een foto van haar vrijgegeven die is verkregen van de CCTV-camera's van het appartement.

Ze zeiden ook dat ze proberen te achterhalen wat precies de pillen zijn die in de kamer van meneer Lerce zijn gevonden.

 

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/