Russian National gearresteerd voor diefstal van landgenoot in Pattaya

Pattaya-

De 29-jarige Russische staatsburger Artem Kuliasov werd vandaag aangehouden in zijn condominium in Pattaya en beschuldigd van het stelen van een laptop en persoonlijke documenten van de 35-jarige Alexsandre Kuznetsov, een mede-Russische burger.

Hij smeekte agenten om hem niet te arresteren toen ze aankwamen, omdat hij verklaarde dat hij hiv had en geen goede behandeling in de gevangenis kon zoeken.

Agenten hebben vanmiddag echter zijn medische geschiedenis bekeken en kunnen geen waarheid vinden in de bewering dat hij hiv heeft.

De heer Kuliasov, die volgens beide mannen een goede vriend van Alexsandre was, verklaarde dat hij gisteren, 14 december 2018, de heer Kuznetsov ging bezoeken in zijn appartement op de Pratamnak-heuvel.

Bij aankomst ontdekte hij echter dat meneer Kuznetsov niet thuis was en een dure laptop en verschillende persoonlijke documenten zou hebben meegenomen. Hij verklaarde dat de deur niet op slot was.

Meneer Kuznetsov keerde terug naar huis en ontdekte dat de kamer was geplunderd en dat zijn persoonlijke bezittingen waren verdwenen en belde de politie. De politie bekeek camerabeelden met de heer Kuznetsov die zijn vriend identificeerde als de dief.

De politie van Pattaya voerde vanmiddag een re-enactment uit volgens de Thaise wet met de verdachte die zal worden beschuldigd van diefstal en waarschijnlijk het land zal worden uitgezet. Naar de mening van de redactie zijn de mannen waarschijnlijk geen vrienden meer.

Abonneren
BRONDe man beweerde bij de politie dat hij hiv had om arrestatie te voorkomen.
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/