Noorse vrouw valt van vierde verdieping Pattaya Hotel, overleeft

Sanook meldde dat een Noorse vrouw vrijdagochtend vroeg van de vierde verdieping van een hotel in Pattaya viel.

Het duurde twee uur voordat ze werd ontdekt in een spleet naast het hotel.

Ze zat onder het bloed en was ernstig gewond. Ze werd rond 6 uur ter plaatse verzorgd door de reddingsdiensten van Sawang Boriboon en naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

Ze was uiteindelijk ontdekt door iemand die aan het wandelen was en de hotelbeveiliging waarschuwde.

Sanook zei dat er nog geen indicatie was waarom de vrouw viel.

Noch de vrouw, noch het hotel werd genoemd.

BRONSanook
De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/