Politie Pattaya arresteert vermeende drugsrunner met 200,000 meth-pillen

Pattaya-

De politie arresteerde een vermeende 46-jarige drugskoerier samen met 200,000 methamfetaminepillen in de stad Pattaya, vertelde de politiechef van Chon Buri, generaal-majoor Nanthachat Supamongkol, donderdag op een persconferentie.

Verdachte Sopon Saimee, 46, bekende naar verluidt aan de politie dat hij drugs bezorgde aan een bendeleider die in Noord-Thailand was gestationeerd.

Hij kreeg 3,000 Baht per levering van 20,000 meth-pillen, zei Nanthachat.

Na een tip van een informant werd Sopon eerder deze week gearresteerd bij een tankstation op de Chon Buri-inkomende baan van Sukhumvit Highway in het noorden van Pattaya met 60,000 meth-pillen die hij aan een klant zou bezorgen.

Een huiszoeking in zijn appartement in Ayutthaya leverde nog eens 40,000 meth-pillen op.

Op basis van de informatie van de verdachte heeft de politie ook nog eens 100,000 meth-pillen gevonden naast Kanchanapisek Road in de wijk Bang Khae in Bangkok, die hij later zou ophalen, zei Nanthachat.

De politie zei dat Sopon in 2,900 was gearresteerd voor het bezit van 2000 meth-pillen in Samut Prakan. Hij werd veroordeeld tot 17 jaar gevangenisstraf en kwam in juli 2016 vrij.

Afbeelding na berichtinhoud
BRONNatie
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/