Twee Thaise toeristen die 's avonds laat naakt zwemmen in de baai van Pattaya worden beroofd

Pattaya-

De politie doet onderzoek nadat twee mannen die 's avonds laat naakt gingen zwemmen in Pattaya beweerden dat hun kleren waren gestolen.

De mannen, die vanuit Chiang Mai de stad bezochten, vertelden de agenten hoe ze maandagochtend rond 2 uur 's nachts besloten te gaan naaktzwemmen op het strand van Naklua.

Toen ze terugkwamen van het zwemmen, realiseerden ze zich dat hun kleding, schoenen, portemonnees met 2,000 baht, een Samsung Galaxy S9 en een Huawei-smartphone, die allemaal op het strand waren achtergelaten, waren gestolen. Van hun bezittingen bleven alleen twee handdoeken over. Ze verklaarden dat de totale waarde van de items en het gestolen geld 60,000 baht was.

Aanvankelijk dachten de mannen dat iemand een grap met hen uithaalde, maar nadat ze niemand anders op het strand hadden gezien, liepen ze naar de dichtstbijzijnde politiepost om aangifte te doen van de diefstal. Om de situatie nog ingewikkelder te maken, dacht de politie bij de box ook dat de mannen een grap met hen uithaalden.

De politie zei dat ze camerabeelden van de omgeving aan het bekijken waren.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/