Elektrisch vuur achter Avenue veroorzaakt kleine schade, alarmeert toeristen en lokale bevolking

Een elektrische brand die gisteren om 3:00 uur is ontstaan ​​door een kortsluiting in de communicatiedraden achter het Avenue Shopping Mall, wordt vanmiddag onderzocht.

De brand schokte toeristen en de lokale bevolking toen een plotselinge flits en vonk gisteren een groot deel van de communicatielijnen in brand staken. Het gebied is druk bezocht en tientallen mensen waren getuige van de brand.

De draden bevonden zich direct boven een taxistandplaats voor motorfietsen. De chauffeurs waren gealarmeerd door de plotselinge brand, maar geen van hen raakte gewond. Ze waren ook verantwoordelijk voor het weghouden van toeristen bij de vlammen en voor het bellen van de brandweer.

De brandweer arriveerde snel en bluste het vuur binnen ongeveer twintig minuten. Gelukkig heeft de brand geen grote schade aangericht.

Ambtenaren die met het Pattaya News spraken, verklaarden dat de lijnen zullen worden vervangen en dat het hele gebied zal worden onderzocht.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/