Herinner je je de Russische toerist nog die uit een baht-bus werd "gegooid"? Ze bleek niet….

PATTAYA: – Een buschauffeur met baht in Pattaya kreeg een boete van 1,000 baht omdat hij hard op de rem trapte en een Russische toerist verwondde, wat leidde tot een valse claim die de bestuurder bijna zijn rijbewijs kostte.

Chayapat Rithbamrung, 41, werd het nieuwste voorwerp van minachting op het Thaise internet nadat een bediende van Family Mart de politie vertelde dat hij een bloedende Vera Ivanova, 26, uit zijn vrachtwagen had gegooid nadat ze haar hoofd op een daksteun had geslagen op 28 november.

In feite deed hij dat niet.

Dit weekend werd onthuld dat zowel Ivanova als Chayapat bevestigden dat de Rus uit eigen beweging uit de baht-bus stapte nadat ze geblesseerd was geraakt. Ze weigerde ook te betalen en weigerde bij de chauffeur te blijven. De politie waarschuwde de 19-jarige Sakda Kulamart om geen valse verhalen te verspreiden en stelde Chayapat voor dat de chauffeur de griffier zou kunnen aanklagen wegens smaad.

De storm in een theepot brak rond 3 uur uit toen Ivanova en een vriend op een baht-bus stapten bij het busstation van Pattaya om naar hun hotel te gaan. Chayapat zei dat hij op het punt stond de Thappraya Road-kruising op te gaan toen een automobilist door rood reed. Hij remde om een ​​ongeval te voorkomen en Ivanova stootte haar hoofd tegen de metalen daksteun.

Ze stapte toen uit en zei tegen de chauffeur dat hij kon vertrekken. De receptionist van de Family Mart beweerde echter dat de baht-buschauffeur hen had bevolen te vertrekken en het toneel was ontvlucht.

Beide partijen zijn blij nu de waarheid bekend is over het incident waar we veel over berichtten.

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/