Herinner je je de Russische toerist nog die uit een baht-bus werd "gegooid"? Ze bleek niet….

PATTAYA: – Een buschauffeur in Pattaya baht kreeg een boete van 1,000 baht omdat hij op de rem trapte en een Russische toerist verwondde, wat leidde tot een valse claim die de bestuurder bijna zijn rijbewijs kostte.

Chayapat Rithbamrung, 41, werd het laatste voorwerp van minachting op het Thaise internet nadat een medewerker van Family Mart tegen de politie had gezegd dat hij een bloedende Vera Ivanova, 26, uit zijn vrachtwagen had gegooid nadat ze haar hoofd op een daksteun had geslagen.

In feite deed hij dat niet.

Dit weekend werd onthuld dat zowel Ivanova als Chayapat bevestigden dat de Russin uit eigen beweging uit de baht-bus stapte nadat ze gewond was geraakt. Ze weigerde ook te betalen en weigerde bij de chauffeur te blijven. De politie waarschuwde Sakda Kulamart, 19, om geen valse verhalen te verspreiden en stelde Chayapat voor dat de chauffeur de klerk kon aanklagen wegens laster.

De storm in een theepot brak rond 3 uur uit toen Ivanova en een vriend op een baht-bus sprongen bij het Pattaya-busstation om naar hun hotel te gaan. Chayapat zei dat hij op het punt stond het kruispunt van Thappraya Road op te rijden toen een automobilist door rood reed. Hij remde om een ​​ongeval te voorkomen en Ivanova stootte haar hoofd tegen de metalen dakstijl.

Ze stapte uit en zei tegen de chauffeur dat hij kon vertrekken. De bediende van de Family Mart beweerde echter dat de chauffeur van de baht-bus hen had bevolen dat hij het toneel ontvluchtte.

Beide partijen zijn blij nu de waarheid bekend is over het incident waar we uitgebreid over berichtten.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/