Een tourbus crasht in meerdere baht-bussen, auto's en motoren in Pattaya

Pattaya-

Bij een opeenhoping van gisteren op het Thappraya-kruispunt in Zuid-Pattaya raakten acht mensen gewond en raakten zes voertuigen zwaar beschadigd. 

Het ongeval gebeurde toen de bestuurder van een bus uit Jomtien de macht over het stuur verloor op de heuvel.

Mevrouw Surat, 40, zei dat ze met haar buitenlandse echtgenoot naar Zuid-Pattaya reisde. De bus kwam met hoge snelheid over de Thappraya Road en raakte hun voertuig verschillende keren in het rond voordat ze een elektriciteitspaal raakten.

De bus reed vervolgens in op andere voertuigen die voor de lichten stonden te wachten.

De acht gewonden zaten in personenauto's en op fietsen en waren ook passagiers in een baht-bus (song thaew). Ze werden naar verschillende ziekenhuizen in de omgeving van Pattaya gebracht.

De 50-jarige buschauffeur Thanawat zei dat zijn remmen het begaven. De politie doet onderzoek naar het incident.

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/