Het Indiase toerisme zal de komende tien jaar naar verwachting toenemen tot tien miljoen bezoekers per jaar

Het hoofd van de Association of Thai Travel Agents heeft gezegd dat hij verwacht dat het toerisme uit India de komende tien jaar aanzienlijk zal toenemen.

Tegen 2028 verwacht hij jaarlijks 10 miljoen bezoekers van het subcontinent.

Hoewel de toename van het Chinese toerisme naar verwachting zal vertragen ten opzichte van eerdere trends, zullen er over tien jaar nog steeds 20 miljoen bezoekers zijn.

Hij heeft ook opgeroepen om de gratis visa bij aankomst te verlengen van januari tot na Songkran en om de voorwaarden voor toeristen gemakkelijk te maken om de buurlanden van Thailand te bezoeken.

Wichit Prakorpkoson, de chef van ATTA, sprak met Thai Rath.

Hij zei dat hij verwachtte dat het Chinese toerisme in januari 2019 weer normaal zou zijn, na de neergang van de voorgaande vier maanden. Hij verwacht dat cijfers dit jaar 10.5 miljoen bezoekers uit China zullen laten zien van de 38 miljoen aankomsten.

Hij zei dat een jaarlijkse groei van 20% in het Chinese toerisme niet langer waarschijnlijk was, maar hij verwachtte dat er in 11 11.5-2019 miljoen Chinezen zouden komen.

Toekomstige stijgingen zullen waarschijnlijk tussen de 5-10% liggen, wat betekent dat er over tien jaar 20 miljoen Chinezen kunnen komen.

Wat hij echt verwachtte, was een dramatische stijging van het Indiase toerisme die nu op 1.5 miljoen bezoekers staat. Hij verwachtte dat dit jaarlijks met 20% zou stijgen en over vijf jaar 3 miljoen bezoekers per jaar en over tien jaar 10 miljoen.

Minister van Toerisme en Sport, Weerasak Kowsurat, onthulde in hetzelfde artikel dat verzoeken zijn ingediend en ingewilligd voor een verhoging van het aantal vluchten vanuit India naar de luchthavens van Phuket en Don Muang.

Er zijn slots gevonden, maar 's nachts parkeren voor het vliegtuig blijft een dringend probleem, zei hij.

Hij wil ook het huren van voertuigen voor toeristen gemakkelijker maken door tijdelijke vergunningen gemakkelijker te krijgen en boetes af te schaffen voor mensen die huren aan mensen zonder vergunning.

Wichit van ATTA zei dat de vrijstelling door de regering van leges voor visa bij aankomst voor twintig landen een positief effect had – inclusief Chinese staatsburgers die op dit moment geen 2,000 baht hoeven te betalen.

Hij riep op tot verlenging van de regeling van 13 januari tot na Songkran in april.

Hij vroeg de regering ook om de afgifte van terugkeervergunningen in overweging te nemen en deze te verlengen tot twee maanden, zodat bezoekers aan Thailand de buurlanden gemakkelijker kunnen bezoeken.

Abonneren
BRONThaise Rath
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/