Bad Company Motorcycle Club houdt liefdadigheidsevenement voor hand in hand en kinderen in nood

Pattaya-

Om 11.00 uur op 30 november 2018 in Ponderosa Resort in Soi Siam Country Club, Mr. Magnes Nilsen Mr. Bjorn Sunessoiy, Mr. Hakan Soderberg, Mr. Henrik Olsen, Mr. Tomi Tiussa, Mr. Mikael Trygg en Mc BAD COMPANY Pattaya organiseerde een liefdadigheidsevenement, verkocht producten en bracht al het geld naar de Hand to Hand Foundation van Pattaya, die kinderen in nood ten goede komt. De kinderen van de Stichting genoten ook van een leuk dagje uit en zwembadactiviteiten en een gratis lunch.

Meer dan 50 kinderen woonden het evenement bij, samen met de heer Niran Sathorn, een voormalig burgemeester van Pattaya en voorzitter van de Papa Run MC-club. Daarnaast was de lokale contactpersoon voor Hand to Hand, mevrouw Margaret Grainger, aanwezig.

De kinderen hadden een broodnodig dagje uit, speelden en renden rond het zwembad en genoten van het heerlijke eten en de zon.

De Motorcycle Club hield later die avond een liefdadigheidsevenement in het resort waar ze alle motorrijders uitnodigden om deel te nemen, ongeacht de clubband, om een ​​lokale gemeenschap op te bouwen en een loterij hielden waarbij 100% van de opbrengst naar de Hand to Hand-stichting ging.

The Pattaya News bedankt The Bad Company Motorcycle Club voor het verzoek om het evenement bij te wonen en te filmen en foto's te maken. Bedankt voor het steunen van onze lokale gemeenschap.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/