Laos-vrouw op overschrijding betrapt op bedelen in Pattaya met pasgeboren kind

Pattaya-

Op 30 november 2018 arresteerde de politie mevrouw Phamay Viengsanga, 20 jaar oud, omdat ze bijna acht maanden te lang was gebleven en had bedelen met een pasgeboren kind op Third Road in Pattaya. Het kind wordt ervan verdacht niet van haar te zijn.

De vrouw zou bedelen voor een woning aan Third Road met een pasgeboren kind en de eigenaar belde de politie op 25 november 2018. De eigenaar verklaarde dat mevr. Viengsanga het kind ter plaatse had achtergelaten en was gevlucht. Het kind werd in hechtenis genomen door maatschappelijk werkers en wordt momenteel verzorgd in een plaatselijke medische faciliteit. Mevrouw Viengsanga werd vandaag, 30 november 2018 gevangengenomen.

Mevr. Viengsanga, die uit Laos komt, verklaarde dat ze negen maanden geleden naar Pattaya kwam om in een bierbar te werken. Ze verklaarde dat ze een Japanse man had ontmoet die ze alleen kent als meneer Kim, 35 jaar oud, en dat hij haar zwanger had gemaakt. Ze verklaarde dat ze in een kamer op Soi Buakhao woonde in de residentie Little Chord, waar ze werd gevangengenomen.

Ze verklaarde eerder deze maand zelf in de woning alleen te zijn bevallen. De politie gelooft deze verklaring niet volledig, aangezien mevr. Viengsanga eerder betrokken is geweest bij het bedelen met kinderen die niet van haar zijn. Bovendien vond de politie een recente foto van mevr. Viengsanga aan het eten en drinken met twee niet-geïdentificeerde mannen, die vermoedelijk uit Laos komen.

Politiefunctionarissen verklaarden dat de meerderheid van de vrouwelijke bedelaars in de omgeving van Pattaya uit Laos komt en georganiseerd wordt door buitenlandse ringen die de kinderen en vrouwen hierheen brengen om geld te verdienen.

Mevr. Viengsanga zal worden aangeklaagd en teruggestuurd naar Laos. Ze voerde vandaag, 30 november 2018, een re-enactment uit met de politie in de woning op Third Road. Het kind zal de juiste zorg blijven krijgen en de ambtenaren van de sociale dienst zullen naar behoren worden behandeld en een goed tehuis vinden.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/