Laotiaanse vrouw met te lang verblijf betrapt op bedelen in Pattaya met pasgeboren kind

Pattaya-

Op 30 november 2018 arresteerde de politie mevr. Phamay Viengsanga, 20 jaar oud, omdat ze bijna acht maanden langer dan toegestaan ​​was en bedelde met een pasgeboren kind op Third Road in Pattaya. Het kind wordt ervan verdacht niet van haar te zijn.

De vrouw was naar verluidt aan het bedelen voor een woning aan Third Road met een pasgeboren kind en de eigenaar belde de politie op 25 november 2018. De eigenaar verklaarde dat mevrouw Viengsanga het kind ter plaatse had achtergelaten en vluchtte. Het kind werd in hechtenis genomen door maatschappelijk werkers en wordt momenteel verzorgd in een plaatselijke medische instelling. Mevrouw Viengsanga is vandaag, 30 november 2018, gevangengenomen.

Mevr. Viengsanga, die uit Laos komt, verklaarde dat ze negen maanden geleden naar Pattaya kwam om in een bierbar te werken. Ze verklaarde dat ze een Japanse man had ontmoet die ze alleen kent als meneer Kim, 35 jaar oud, en dat hij haar zwanger had gemaakt. Ze verklaarde dat ze in een kamer op Soi Buakhao woonde in de residentie Little Chord, waar ze werd gevangengenomen.

Ze verklaarde eerder deze maand zelf alleen in de woning te zijn bevallen. De politie gelooft deze verklaring niet volledig, aangezien mevrouw Viengsanga eerder betrokken was bij het bedelen met kinderen die niet van haar zijn. Bovendien vond de politie een recente foto van mevrouw Viengsanga die aan het eten en drinken was met twee niet-geïdentificeerde mannen, vermoedelijk afkomstig uit Laos.

Politiefunctionarissen verklaarden dat de meerderheid van de vrouwelijke bedelaars in de omgeving van Pattaya uit Laos komt en georganiseerd is door buitenlandse groepen die de kinderen en vrouwen hierheen brengen om geld te verdienen.

Mevrouw Viengsanga wordt aangeklaagd en teruggestuurd naar Laos. Ze voerde vandaag, 30 november 2018, een re-enactment uit met de politie in de woning aan Third Road. Het kind zal de juiste zorg blijven krijgen en sociale welzijnsfunctionarissen zullen naar behoren worden behandeld en een goed huis vinden.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/