Toerist beroofd van 12,000 baht in hotelkamer door Thaise vrouw, verdachte gearresteerd (video)

Het hoofd van de politie van Pattaya nam een ​​'massagekunstenaar' uit Walking Street mee voor een re-enactment voor de camera's nadat ze honderden euro's ter waarde van ongeveer 12,000 baht van een toerist had gestolen. 

De man die niet bij het Nnews was genoemd, had Netrathip "Kaew" Yingyong, 48, zondag op straat ontmoet en haar teruggebracht naar kamer 218 in een nabijgelegen hotel in Zuid-Pattaya voor een "massage".

Na wat de toerist een "massage" noemde, doezelde de toerist in en Kaew ging door zijn bezittingen heen om er 200 euro en 4,000 Thaise baht van te maken, ongeveer een totaal van 12,000 baht. De toerist ontdekte de diefstal en deed aangifte bij de politie van Pattaya.

CCTV leidde al snel tot haar ondergang en beschuldigingen van diefstal tijdens de donkere uren. De vrouw had ook haar identiteitskaart achtergelaten bij de receptie, die een correcte kopie had gemaakt en dus gemakkelijk kon worden gepakt.

Op de video is te zien hoe Kaew wijst naar de koffer van de toerist en wat kleren in een kledingkast.

Later accepteerde hoofd kolonel Apichai Krobpetch de schuldbekentenis van Kaew en hield haar vast.

Ze zal worden vervolgd volgens de Thaise wet.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/