Toerist beroofd van 12,000 baht in zijn hotelkamer door Thaise vrouw, verdachte gearresteerd (Video)

Het hoofd van de politie van Pattaya nam een ​​Walking Street "massagekunstenaar" mee op een re-enactment voor de camera's nadat ze honderden euro's ter waarde van ongeveer 12,000 baht had gestolen van een toerist. 

De man die niet bij de Nnews was genoemd, had de 48-jarige Netrathip "Kaew" Yingyong, 218, zondag op straat ontmoet en haar meegenomen naar kamer XNUMX in een nabijgelegen hotel in Zuid-Pattaya voor een "massage".

Na wat de toerist een 'massage' noemde, dommelde de toerist in en ging Kaew door zijn bezittingen en ging er vandoor met 200 euro en 4,000 Thaise baht, ongeveer een totaal van 12,000 baht. De toerist ontdekte de diefstal en deed aangifte bij de politie van Pattaya.

CCTV leidde al snel tot haar ondergang en beschuldigingen van diefstal tijdens de uren van duisternis. De vrouw had ook haar identiteitskaart achtergelaten bij de receptie die correct een kopie had gemaakt en dus gemakkelijk kon worden betrapt.

Op de video is te zien hoe Kaew wijst naar de koffer van de toerist en wat kleren in een kleerkast.

Later accepteerde chef-kolonel Apichai Krobpetch de schuldbekentenis van Kaew en hield haar vast.

Ze zal worden vervolgd volgens de Thaise wet.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/