Taco Bell opent eerste winkel in Bangkok, er komen nog meer locaties aan

Bangkok-

De franchisenemer van Taco Bell's Thailand is van plan begin volgend jaar zijn eerste vestiging in Bangkok te openen, aldus lokale nieuwsberichten. Het is mogelijk dat ze volgende maand al open kunnen gaan, op tijd voor de drukke kerstperiode. Ook liggen plannen voor vestigingen in steden als Pattaya en Phuket op tafel.

Thoresen Thai Agencies Pcl, Thailand's Pizza Hut franchisenemer, is begonnen met het inhuren van medewerkers voor het restaurant in Mercury Ville, een winkelcentrum bij de BTS Chidlom-halte op het verhoogde Bangkok Mass Transit System. Deze week is het kenmerkende Taco Bell bord geplaatst.
Taco Bell uit Irvine is, samen met Pizza Hut en KFC, eigendom van Yum Brands Inc. uit Louisville, Ky. Het heeft ongeveer 7,000 locaties, voornamelijk in de VS, en een jaarlijkse systeemomzet van $ 10 miljard.

Taco Bell heeft gezegd dat het enorm wil uitbreiden naar het buitenland onder internationaal president Liz Williams, en is begonnen te werken in India, Brazilië, Spanje en andere landen met grote, goed gekapitaliseerde organisaties als franchisenemers.

Thoresen Thai handelt publiekelijk in Thailand tegen het equivalent van een marktkapitalisatie van ongeveer $ 320 miljoen.

Chief Executive Chalermchai Mahagitsiri vertelde een Thaise website dat Taco Bell zal slagen "omdat de sterke smaken het gehemelte van Aziatische mensen ontmoeten."

Forbes noemt Mahagitsiri's vader, Prayudh, de 'koffiekoning' van Thailand, en schat de rijkdom van laatstgenoemde op $ 1.5 miljard, via zijn Quality Coffee Products, een joint venture met Nestle die een marktaandeel van 60% heeft in het land. De familie heeft ook belangen in mijnbouw, scheepvaart, olie en onroerend goed.

BRONBedrijfsjournaal
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/