Taco Bell opent eerste winkel in Bangkok, er komen nog meer locaties aan

Bangkok-

De Thaise franchisenemer van Taco Bell is van plan om begin volgend jaar zijn eerste locatie in Bangkok te openen, aldus lokale nieuwsberichten. Het is mogelijk dat ze al volgende maand kunnen openen, op tijd voor de drukke kerstperiode. Ook liggen er plannen voor vestigingen in steden als Pattaya en Phuket.

Thoresen Thai Agencies Pcl, Thailand's Pizza Hut-franchisenemer, is begonnen met het aannemen van werknemers voor het restaurant in Mercury Ville, een winkelcentrum bij de BTS Chidlom-halte op het verhoogde Bangkok Mass Transit System. Het kenmerkende Taco Bell-bord is deze week geplaatst.
Het in Irvine gevestigde Taco Bell is, samen met Pizza Hut en KFC, eigendom van het in Louisville, Ky. gevestigde Yum Brands Inc. Het heeft ongeveer 7,000 locaties, voornamelijk in de VS, en een jaarlijkse systeemomzet van $ 10 miljard.

Taco Bell heeft gezegd dat het enorm wil uitbreiden in het buitenland onder de internationale president Liz Williams, en is begonnen met werken in India, Brazilië, Spanje en andere landen met grote, goed gekapitaliseerde organisaties als franchisenemers.

Thoresen Thai wordt in Thailand openbaar verhandeld tegen het equivalent van een marktkapitalisatie van ongeveer $320 miljoen.

Chief Executive Chalermchai Mahagitsiri vertelde een Thaise website dat Taco Bell zal slagen "omdat de sterke smaken het gehemelte van Aziatische mensen ontmoeten."

Forbes noemt de vader van Mahagitsiri, Prayudh, de "koffiekoning" van Thailand, en schat diens vermogen op $ 1.5 miljard, via zijn Quality Coffee Products, een joint venture met Nestlé die een marktaandeel van 60% in het land heeft. De familie heeft ook belangen in mijnbouw, scheepvaart, olie en onroerend goed.

Abonneren
BRONBedrijfsjournaal
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/