Chinese toerist betrokken bij vechtpartij op Walking Street Gogo met personeel

Een Chinese toerist, de heer Yang Zahn, 25, raakte vanmorgen om 2 uur gewond tijdens een vechtpartij bij Taboo GoGo op Walking Street met een hoofdwond en schade aan zijn kleding tijdens een vechtpartij met twee vrouwelijke medewerkers.

De twee partijen in het argument hebben radicaal verschillende verhalen en perspectieven met betrekking tot het probleem, dus we zullen beide rapporteren.

De Chinese toerist beweerde tegenover de pers dat hij zich met zijn eigen zaken bemoeide en zijn drankje dronk toen een van de vrouwelijke personeelsleden hem aandacht bleef geven die hij niet wilde. Hij beweerde dat hij het personeelslid verschillende keren had gevraagd hem met rust te laten en hem gewoon te laten drinken en zij deed het niet. Hij beweerde toen dat ze hem zonder reden met een vriend had aangevallen.

De medewerkers beweerden dat de toerist dronken, grof en onbeschoft was en hen bleef aanraken zonder een drankje voor hen te kopen. Ze zeiden dat ze hem verschillende keren hadden gevraagd te vertrekken en dat hij weigerde. Ze verklaarden ook dat hij weigerde zijn rekening te betalen, die ongeveer 140 baht bedroeg. Ze zeiden dat het conflict escaleerde toen de man niet stopte met aanraken en tegen hen schreeuwen.

De politie bracht beide partijen naar het politiebureau op Soi 9 en de toerist had medische hulp ter plaatse voor een lichte hoofdwond. De politie denkt dat de waarheid van de zaak ergens in het midden van beide verklaringen lag. De vrouwelijke personeelsleden stemden ermee in een boete van 1000 baht te betalen voor het incident. De manager van de GoGo werd ook naar het politiebureau gebracht en beschuldigd van het verkopen van drank buiten de toegestane uren, aangezien de vergunning voor Walking Street 2 uur 's nachts is.

De politie verklaarde dat ze naar camerabeelden zullen kijken en zullen bepalen of er juridische stappen moeten worden ondernomen tegen de gogo.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/