Thailand organiseert een Guinness Record Breaking Free Dinner in Bangkok voor Chinese toeristen om het toerisme te verbeteren

Bangkok-

Thailand haalt alles uit de kast om Chinese toeristen te verleiden terug te keren naar Thailand en biedt een ongekend gratis diner aan dat wereldrecords zal breken en begin januari in Bangkok wordt georganiseerd.

“We hopen dat Chinese toeristen die van eten en winkelen houden meer geld zullen uitgeven tijdens hun verblijf hier. In januari organiseren de particuliere en overheidssector gezamenlijk een gratis diner voor 10,000 Chinese toeristen in Bangkok door 5 ton kleefrijst met 500 mango's te serveren. Dit wordt opgenomen in het Guinness Book of World Records. De maaltijd is volledig gratis voor alle Chinese toeristen die willen deelnemen”, aldus de directeur van toerisme.

“We zullen ook werken aan de uitbreiding van het toerisme naar de tweederangs provincies. Echter, veiligheid op de lange termijn, eerlijke prijzen en goede gastvrijheid zullen duurzaam toerisme naar Thailand terugbrengen”, concludeerde hij.

 

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/