Thaise man probeert goudwinkel in Sattahip te overvallen en komt binnen vast te zitten door beveiligingssysteem

Sattahip-

Een 23-jarige Thaise man, de heer Tanin Samran, kreeg meer dan hij had verwacht toen hij op 26 november 2018 rond 11:00 uur een goudwinkel in Sattahip probeerde te overvallen.

Meneer Samran, die een masker en zware kleren droeg om te proberen zijn uiterlijk te verhullen, rende de winkel binnen met een mes van XNUMX cm en eiste goud van de kassier, die achter een beschermende barrière zat.

De caissière, mevr. Rungnapa Phan, 25, reageerde door een beveiligingssysteem te raken dat de politie opriep en de zware voordeuren automatisch op slot deed. Ze vluchtte vervolgens naar de backoffice van de winkel om de politie af te wachten.

Meneer Samran probeerde te vluchten, maar de zware deuren blokkeerden zijn ontsnapping. Verslagen ging hij zitten en wachtte op de politie. De politie, onder leiding van luitenant-kolonel Chalith Prem Prapipat, arriveerde en onderhandelde met de man door de voorruit. De man stemde ermee in zich vreedzaam over te geven.

De politie prees de jonge kassier voor haar inspanningen om het beveiligingssysteem te bedienen en niet in paniek te raken.

De heer Samran, die verklaarde dat hij wanhopig op zoek was naar geld en nergens terecht kon, zal worden geconfronteerd met aanzienlijke aanklachten voor gewapende overvallen en zit momenteel in de gevangenis in Sattahip in afwachting van zijn rechtszaak en aanklachten. Hij riskeert tot vijf jaar cel voor het misdrijf.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/