Thaise man probeert goudwinkel in Sattahip te overvallen en komt binnen vast te zitten door beveiligingssysteem

Sattahip-

Een 23-jarige Thaise man, de heer Tanin Samran, kreeg meer dan hij had verwacht toen hij op 26 november 2018 rond 11:00 uur probeerde een goudwinkel in Sattahip te beroven.

Meneer Samran, die een masker droeg en zware kleding droeg om zijn uiterlijk te verhullen, rende de winkel binnen met een mes van twintig centimeter en eiste goud van de kassier, die achter een beschermende barrière stond.

De caissière, mevr. Rungnapa Phan, 25, reageerde door een beveiligingssysteem in te schakelen dat de politie opriep en de zware voordeuren automatisch op slot deed. Ze vluchtte vervolgens naar het achterkantoor van de winkel om op de politie te wachten.

Meneer Samran probeerde te vluchten, maar de zware deuren blokkeerden zijn ontsnapping. Verslagen zat hij en wachtte op de politie. De politie, geleid door luitenant-kolonel Chalith Prem Prapipat, arriveerde en onderhandelde met de man door de voorruit. De man stemde ermee in zich vreedzaam over te geven.

De politie prees de jonge caissière voor haar inspanningen om het beveiligingssysteem te bedienen en niet in paniek te raken.

De heer Samran, die verklaarde wanhopig op zoek te zijn naar geld en nergens heen kon, zal worden geconfronteerd met aanzienlijke aanklachten wegens gewapende overvallen en zit momenteel in de gevangenis in Sattahip in afwachting van zijn rechtszaak en aanklachten. Hij riskeert tot vijf jaar gevangenisstraf voor het misdrijf.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/