Buitenlandse toerist valt woedende motorrijders aan in de buurt van Walking Street (video)

Pattaya-

Een buitenlandse toerist, vermoedelijk afkomstig uit het VK, werd gisteravond rond middernacht gearresteerd toen hij een motorrijder aanviel nadat de chauffeur weigerde de dronken en boze man een lift te geven.

Volgens meerdere getuigen stormde de man, die niet bij de pers is genoemd, in een slecht humeur een Mcdonalds-restaurant uit, schopte tegen de deur en schreeuwde tegen het personeel. De man, die groot en intimiderend van postuur is, ging naar de motorstalling voor het restaurant. Hij eiste een lift en schreeuwde naar de chauffeurs. Restaurantmedewerkers met wie we spraken, verklaarden dat de man in een slecht humeur was in het restaurant, personeel en andere klanten uitschold en lastigviel en werd gevraagd te vertrekken.

De heer Kittisak Nimanong, 30, weigerde de man een lift te geven en verklaarde dat hij vreesde voor zijn veiligheid en dat de man bedreigend en duidelijk dronken was. De toerist, woedend over de weigering, viel meneer Nimanong aan met verschillende klappen in het gezicht. Meneer Nimanong verstopte zich vervolgens achter een auto toen de toerist, die bijna twee keer zo groot is als meneer Nimanong, hem en de rest van de taxichauffeurs uitdaagde tot een vuistgevecht.

Getuigen verklaarden dat de toerist vervolgens omstanders begon te bedreigen en te intimideren. Verkeerspolitie die in de buurt aan het werk was, haastte zich om te helpen, maar de man weigerde te kalmeren. Zoals op de video te zien is, bedreigde de man ook de verkeerspolitie met vechtpartijen.

Politieluitenant Chawalit Suwanmanee en een team van politieagenten werden ter plaatse geroepen en onze ingebedde verslaggever voegde zich bij hen.

De man weigerde te kalmeren voor de politie, bedreigde omstanders, onze verslaggevers, mensen die het incident opnamen en bleef iedereen uitdagen tot een gevecht. Hij is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De heer Nimanong ging echter akkoord, weigerde aangifte te doen en de twee partijen bereikten een financiële overeenkomst voor de ongevraagde aanval. De toerist werd vrijgelaten nadat hij enige tijd op het politiebureau had doorgebracht om te kalmeren en waarschijnlijk nuchter te worden.

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/