Buitenlandse toerist valt motorrijders aan in een vlaag van woede in de buurt van Walking Street (video)

Pattaya-

Een buitenlandse toerist, die vermoedelijk uit het Verenigd Koninkrijk komt, werd gisteravond rond middernacht gearresteerd toen hij een motorrijder aanviel nadat de bestuurder weigerde de dronken en boze man een lift te geven.

Volgens meerdere getuigen stormde de man, die niet bij de pers is genoemd, in een slechte bui een McDonalds-restaurant uit, trapte tegen de deur en schreeuwde naar het personeel. De man, die groot en intimiderend van postuur is, ging naar de motorstalling voor het restaurant. Hij eiste een lift, schreeuwend tegen de chauffeurs. Restaurantmedewerkers met wie we spraken, verklaarden dat de man in een slechte bui was in het restaurant, personeel en andere klanten uitscheld en lastig viel en werd gevraagd te vertrekken.

Dhr. Kittisak Nimanong, 30, weigerde de man een lift te geven en verklaarde dat hij vreesde voor zijn veiligheid en dat de man bedreigend en duidelijk dronken was. De toerist, woedend over de weigering, viel de heer Nimanong aan met verschillende klappen in het gezicht. Dhr. Nimanong verstopte zich vervolgens achter een auto terwijl de toerist, die bijna twee keer zo groot is als dhr. Nimanong, hem en de rest van de taxichauffeurs uitdaagde tot een vuistgevecht.

Getuigen verklaarden dat de toerist toen omstanders begon te bedreigen en intimideren. Verkeerspolitie die in de buurt aan het werk was, haastte zich om te helpen, maar de man weigerde te kalmeren. Zoals op de video te zien is, dreigde de man ook de verkeerspolitie met vechtpartijen.

Politie luitenant Chawalit Suwanmanee en een team van politieagenten werden ter plaatse geroepen en onze embedded reporter voegde zich bij hen.

De man weigerde te kalmeren voor de politie, bedreigde omstanders, onze verslaggevers, mensen die het incident filmden en bleef iedereen uitdagen tot een gevecht. Hij is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De heer Nimanong ging echter mee, weigerde echter aangifte te doen en de twee partijen bereikten een financiële overeenkomst voor de ongevraagde aanval. De toerist werd vrijgelaten nadat hij enige tijd op het politiebureau was geweest om te kalmeren en waarschijnlijk te ontnuchteren.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/