Pattaya City repareert 3 waterpompstations om overstromingen te bestrijden

Ambtenaren van de stad Pattaya inspecteren en repareren lokale waterstations

PATTAYA: –Pattaya repareerde drie vitale pompstations die leden aan schade en verwaarlozing.

Vice-burgemeester Pattana Boonsawat leidde stadswerkers op 15 november naar stations aan Third Road, Bali Hai Pier en Zuid-Pattaya. Deze omvatten de helft van de pompstations die Pattaya gebruikt om overstromingen te beperken.

De anderen bevinden zich op de Lan Po-markt in Naklua, het Pikplub-kanaal en de Nongyai-tempel.

Het Third Road-station had de meeste schade opgelopen, waarbij vitale delen last hadden van corrosie door zuur water, beweerden functionarissen van Pattaya. Het station speelt een sleutelrol bij het tegengaan van overstromingen op Beach Road, omdat het water ontvangt van zowel de stations Bali Hai als Zuid-Pattaya.

Het grootste deel van het Third Road-station was sinds 13 november buiten dienst en de twee stations in Zuid-Pattaya hadden ook talloze kapotte pompen als gevolg van verwaarloosd onderhoud.

Van de veertien pompen op het Third Road-station waren er zeven kapot en de stad beschikte niet over vervangende onderdelen. Ze moesten worden vervaardigd, wat tot vertragingen leidde, zei Pattana.

Er werd een brandweerwagen opgeroepen om water uit het station te pompen voordat de reparatie kon worden voltooid.

Het Zuid-Pattaya station heeft tien pompen en het Bali Hai station negen. Ambtenaren hebben niet gespecificeerd hoeveel daarvan gerepareerd moesten worden.
Ook heeft een aannemer de groenvoorziening rondom de pompstations schoongemaakt en opgeknapt

Inschrijven
BRONDe Daily Mail
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/