Pattaya City repareert 3 waterpompstations om overstromingen te bestrijden

Ambtenaren van Pattaya City inspecteren en repareren lokale waterstations

PATTAYA:–Pattaya heeft drie vitale pompstations gerepareerd die te lijden hadden van schade en verwaarlozing.

Plaatsvervangend burgemeester Pattana Boonsawat leidde stadswerkers naar stations op Third Road, Bali Hai Pier en South Pattaya op 15 november. Ze omvatten de helft van de pompstations die Pattaya gebruikt om overstromingen te verminderen.

De andere bevinden zich op de Lan Po-markt in Naklua, het Pikplub-kanaal en de Nongyai-tempel.

Het station van Third Road had de meeste schade opgelopen, met vitale onderdelen die te lijden hadden van corrosie door zuur water, beweerden functionarissen van Pattaya. Het station speelt een sleutelrol bij het tegenhouden van overstromingen op Beach Road, aangezien het water ontvangt van zowel de stations Bali Hai als South Pattaya.

Het grootste deel van het Third Road-station was sinds 13 november buiten dienst en de twee stations in South Pattaya hadden ook talrijke kapotte pompen als gevolg van verwaarloosd onderhoud.

Van de 14 pompen bij station Third Road waren er zeven kapot en had de stad geen vervangende onderdelen. Ze moesten worden vervaardigd, wat leidde tot vertragingen, zei Pattana.

Voordat de reparatie kon worden voltooid, werd een brandweerwagen ingezet om het water uit het station te pompen.

Het South Pattaya station heeft 10 pompen en het Bali Hai station negen. Ambtenaren hebben niet aangegeven hoeveel van die reparaties nodig hadden.
Een aannemer heeft ook het landschap rond de pompstations schoongemaakt en opgeknapt

BRONDe Daily Mail
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/