Auto crasht achter op tienwielige vrachtwagen, vier Thaise staatsburgers gedood

Sattahip-

Op zaterdag 2 november 30 om 24 uur crashte een zwarte Honda Civic achterop een langzaam rijdende tienwielige vrachtwagen die bouwmaterialen en stenen aan het leveren was op Sukhimvit Road in Sattahip in het Chonburi-gebied.

De bestuurder van de tienwielige vrachtwagen, die niet gewond raakte, de 60-jarige dhr. Saving Saudis, verklaarde dat hij Wat Thungrad had verlaten en met lage snelheid had gereden. Hij reed op de rechterrijstrook toen de Honda Civic de achterkant van zijn vrachtwagen raakte in wat hij beschreef als een donderslag. De heer Saudi's stopte zijn vrachtwagen en stapte uit naar een afschuwelijk tafereel.

De Honda Civic was tijdens het incident bijna volledig gecomprimeerd. De bestuurder en drie passagiers waren allemaal op slag dood. Volgens reddingswerkers ter plaatse droeg geen van hen veiligheidsgordels.

De heer Saudi's belde de politie en reddingswerkers die dertig minuten bezig waren met het gebruik van snijapparatuur om de overledene uit het voertuig te krijgen.

De overledenen waren de heer Thongpod Pongkan, 53, de heer Jamut Bodin, 51, de heer Jarus Saengchai, 45, en de bestuurder die geen identiteitsbewijs of rijbewijs bij zich had. De bestuurder wordt verondersteld een Thaise onderdaan te zijn van begin vijftig.

De politie verklaarde aan The Pattaya News dat ze geloven dat gevaarlijke hoge snelheid een factor was bij het ongeval en dat de bestuurder van de tienwielige vrachtwagen geen schuld had.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/