25-jarige Thaise man verdrinkt op Jomtien Beach, mogelijk zelfmoord

Jomtien-

Om 1 uur vanmiddag, 30 november 24, werd het lichaam van een 2018-jarige Thaise man, de heer Veeraphat Sudjai, geborgen door het duikteam van Pattaya Sea Rescue, ongeveer 25 meter uit de kust van Jomtien Beach in Na Jomtien.

De heer Sudjai was de avond ervoor als vermist opgegeven door vrienden en familie. Hij had gedronken met vrienden en er werd gemeld dat hij in een "donkere bui" was toen hij rond 1:00 uur besloot te gaan zwemmen. Een getuige stelt dat hij een tijdje heeft gezwommen en terug is gekomen en vervolgens heeft besloten meer te drinken.

Hij besloot toen een tweede keer te gaan zwemmen en verder weg te zwemmen. De getuige, die niet genoemd is in The Pattaya News, verklaarde dat de heer Sudjai om hulp schreeuwde, maar dat niemand hem op dat moment kon bereiken. Sea Rescue werd gebeld, maar kon vanwege de omstandigheden pas overdag naar de heer Sudjai zoeken. Het kostte bijna zeven uur zoeken om het lichaam van meneer Sudjai te vinden.

De heer Sudjai droeg zijn portemonnee en zijn mobiele telefoon in zijn zakken, wat volgens de politie zeer ongebruikelijk was voor iemand die ging zwemmen. Ze zullen het incident verder onderzoeken en proberen camerabeelden van een nabijgelegen resort te achterhalen.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/