25-jarige Thaise man verdrinkt op Jomtien Beach, mogelijke zelfmoord

Jomtien-

Vanmiddag 1 november 30 om 24 uur werd het lichaam van een 2018-jarige Thaise man, de heer Veeraphat Sudjai, geborgen door het duikteam van Pattaya Sea Rescue op ongeveer 25 meter van de kust van Jomtien Beach in Na Jomtien.

Meneer Sudjai was de avond ervoor als vermist opgegeven door vrienden en familie. Hij had met vrienden gedronken en was naar verluidt in een "donkere bui" toen hij rond 1 uur besloot te gaan zwemmen. Een getuige zegt dat hij een tijdje heeft gezwommen en toen terugkwam en besloot om meer te drinken.

Hij besloot toen om een ​​tweede keer te gaan zwemmen en verder naar buiten te zwemmen. De getuige, die niet werd genoemd in The Pattaya News, verklaarde dat de heer Sudjai om hulp riep, maar dat niemand hem op dat moment kon bereiken. Sea Rescue werd gebeld, maar kon vanwege omstandigheden pas overdag naar meneer Sudjai zoeken. Het kostte bijna zeven uur zoeken om het lichaam van meneer Sudjai te lokaliseren.

Meneer Sudjai droeg zijn portemonnee en zijn mobiele telefoon in zijn zakken, wat volgens politieambtenaren zeer ongebruikelijk was voor iemand die ging zwemmen. Ze zullen het incident verder onderzoeken en proberen camerabeelden van een nabijgelegen resort te herstellen.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/