14 voet Python gevonden door verraste man in openbaar toilet, geweldige video

Pattaya-

Een lokale Thaise bewoner die de roep van de natuur voelde, ging naar een openbaar toilet in de buurt van een rustplaats in Pattaya en vond een onwelkome bewoner - een python van XNUMX meter lang, opgerold in de hoek!

De man sprong uit de badkamer en belde de lokale autoriteiten die een slangenvanger riepen om de slang uit het toilet te halen.

De man grapte met ons dat hij nog sneller zijn behoefte deed toen hij de slang in de hoek van de badkamer zag.

We hebben deze geweldige video gemaakt van het verwijderen van de slang uit het toilet.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/