14 voet Python gevonden door verraste man in openbaar toilet, geweldige video

Pattaya-

Een lokale Thaise bewoner die de roep van de natuur voelde, ging naar een openbaar toilet in de buurt van een rustplaats in Pattaya en vond een onwelkome bewoner - een python van XNUMX meter lang, opgerold in de hoek!

De man sprong uit de badkamer en belde de lokale autoriteiten die een slangenvanger riepen om de slang uit het toilet te halen.

De man grapte met ons dat hij nog sneller zijn behoefte deed toen hij de slang in de hoek van de badkamer zag.

We hebben deze geweldige video gemaakt van het verwijderen van de slang uit het toilet.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/