100 jaar oude boom valt om en vernietigt voertuig tijdens storm

Sattahip-

Een honderd jaar oude boom bij de ingang van de militaire basis Sattahip viel om tijdens een storm op 22 november 2018 rond 7:00 uur, waarbij een Toyota Camry volledig werd vernietigd.

Gelukkig was de bestuurder, de heer Sorn Pungjai, niet aanwezig in het voertuig op het moment van het ongeval. Hij was voor zaken op bezoek bij de militaire basis en was onlangs uit Bangkok gereden.

De heer Pungjai was duidelijk bedroefd over het verlies van zijn auto, maar verklaarde dat hij blij was dat hij niet in het voertuig had gezeten tijdens het ongeval en dat zijn verzekering het incident dekte.

 

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/