100 jaar oude boom valt om en vernietigt voertuig tijdens storm

Sattahip-

Een honderd jaar oude boom bij de ingang van de militaire basis Sattahip viel om tijdens een storm op 22 november 2018 rond 7:00 uur, waarbij een Toyota Camry volledig werd vernietigd.

Gelukkig was de bestuurder, de heer Sorn Pungjai, niet aanwezig in het voertuig op het moment van het ongeval. Hij was voor zaken op bezoek bij de militaire basis en was onlangs uit Bangkok gereden.

De heer Pungjai was duidelijk bedroefd over het verlies van zijn auto, maar verklaarde dat hij blij was dat hij niet in het voertuig had gezeten tijdens het ongeval en dat zijn verzekering het incident dekte.

 

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/