Japanse toerist in stabiele toestand in ziekenhuis nadat hij werd aangereden door Tour Bus tijdens het oversteken van Beach Road

Eerder deze week berichtten we dat een Japanse toerist naar het Memorial Hospital is gebracht nadat hij woensdagavond onder de wielen van een tourbus was gevallen bij het oversteken van de weg in Centraal Pattaya. We zijn blij te kunnen melden dat zijn toestand stabiel is en dat hij naar verwachting zal herstellen van zijn verwondingen.

Het ongeval gebeurde aan het einde van Soi 13/1 rond 11.30 uur.

Het slachtoffer, ongeveer 40-50 jaar oud, liep hoofdletsel op.

De bus is van Sermyon Tour - een sticker op de achterkant beschreef de service als "Expert Bus".

Chauffeur Phaisan Saengsai, 52, zei dat hij met een groep Chinese toeristen op weg was naar Walking Street.

Hij zei dat de voetganger wankelde en onder zijn wielen viel.

Hij stopte onmiddellijk en ging naar beneden om het te onderzoeken voordat hij de politie en reddingsdiensten belde. De politie heeft het incident onderzocht en camerabeelden onderzocht en zal de bestuurder niet aanklagen toen de voetganger de bus in strompelde en voor hem rende.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/