Pattaya Police houdt "show of unity" voor Loy Krathong-weekend, kondigt drie aandachtsgebieden aan

Pattaya-

Op 21 november 2018, voorafgaand aan het drukke Loy Krathong-vakantieweekend, hield de politie van Pattaya, geleid door politiechef Apichet Krobpech, een persconferentie en een demonstratie van eenheid voor het politiebureau op Soi 9 in Pattaya, Thailand.

Dit weekend zullen naar verwachting duizenden toeristen, lokale bewoners en expats hun weg naar de stranden vinden om hun zorgen en zorgen van het voorgaande jaar weg te drijven en wensen en verdienste voor de toekomst te maken.

De politie van Pattaya moedigt mensen aan om het festival traditioneel te vieren en weg te blijven van activiteiten die niet respectvol zijn en in de geest van Loy Krathong.

Ze kondigden dit weekend drie aandachtsgebieden aan voor officieren:

1. De loopbrug op het strand op Beach Road en rondzwervende patrouilles. Ze verklaarden dat elke criminele activiteit, inclusief de verkoop van vuurlantaarns, vuurwerk, drank, prostitutie, enz. niet zal worden getolereerd. Ze hebben het aantal patrouilles verdubbeld en de politie zal het hele weekend op pad zijn om ervoor te zorgen dat toeristen en de lokale bevolking veilig zijn. De politie herinnert toeristen eraan dat vuurlantaarns STRIKT verboden zijn en tegen de wet en zullen boetes en straffen opleggen.

2. Centrale politiepunten in het midden van Pattaya Beach en Jomtien Beach. Deze zullen worden bemand met toeristen en reguliere politie en toegewijd aan het waarborgen van de veiligheid van alle betrokkenen.

3. DUI Checkpoints en willekeurige voertuiginspecties zullen door de hele stad worden opgericht.

De politie heeft de lokale bevolking, expats en toeristen eraan herinnerd dat rijden onder invloed niet wordt getolereerd. Ze verklaarden ook dat drinken geen deel uitmaakt van het festival en de regel "Niet drinken op het strand" zal handhaven. Ten slotte zal de politie een oogje houden op motorracers en iedereen die het risico loopt een pistool in de lucht te schieten om de vakantie te vieren, wat in voorgaande jaren problemen waren.

Wij van The Pattaya News wensen iedereen een veilig en feestelijk vakantieweekend.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/