Pattaya City and Tourism Authority of Thailand kondigen op 1 december de startdag voor milieubewustzijn aan

Pattaya-

Lokale autoriteiten, functionarissen, bedrijfseigenaren, leden van de Thaise regering en leden van de Thailand Tourism Authority kwamen vandaag bijeen in het stadhuis om een ​​Kick Off Day-evenement voor milieubewustzijn te plannen en aan te kondigen. Het evenement wordt gehouden op 1 december 2018 op Pattaya Beach op twee locaties: voor Central Festival en A-One Hotel nabij Soi 5. Het evenement duurt de hele dag van 9 uur tot zonsondergang.

Het evenement zal verschillende activiteiten omvatten, waaronder:

-Een openbare strandschoonmaak met hoge overheidsfunctionarissen en toeristen. Toeristen en expats worden aangemoedigd om te komen helpen bij het schoonmaken van het strand.

-Een openbaar seminar over afvalbeheer waarin een loco-burgemeester het lopende werk zal bespreken om afval in de stad Pattaya te beheersen.

-Een expositie over de gevaren van plastic tassen. Verschillende prominente retailers in de regio, waaronder 7-11 en Villa Market, hebben plannen aangekondigd om plastic tassen terug te schroeven of helemaal stop te zetten.

-Kinderen van lokale scholen zullen demonstraties en posters krijgen met hun ideeën en input voor het beheersen van afval en het zorgen voor Pattaya.

- Tientallen kraampjes en informatiekiosken voor zowel toeristen als de lokale bevolking die uitleggen hoe ze kunnen helpen bij het beheersen van het afval dat ze produceren in Pattaya City.

Toeristen, expats en locals worden aangemoedigd om naar de Environmental Awareness Kickoff Day te komen en, geciteerd door een organisator, deel uit te maken van de oplossing, niet van het probleem.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/