Cambodjaan gearresteerd voor het stelen van 20,000 baht van Chinese Tourist

Een Cambodjaan is woensdag gearresteerd wegens het stelen van 4,200 yuan (19,950 Baht) in contanten van een Chinese toerist in het restaurant waar hij werkte op Koh Lan bij het strand van Pattaya.

De 25-jarige Chea Heng werd gearresteerd nadat Jing Lin Piao dinsdagavond een klacht had ingediend bij de politie en beweerde dat er geld was gestolen uit zijn tas in het toilet van het TN-restaurant op Haad Ta Waen Beach op Koh Lan.

Jing vertelde de politie dat hij zijn rugzak voor een toilethokje had gehangen en vijf minuten later tevoorschijn kwam om te ontdekken dat het geld weg was.

De politie controleerde beelden van beveiligingscamera's en zag dat Chea het geld zou hebben meegenomen om zich te verstoppen in de woonruimte van de arbeiders in het restaurant.

Hoffelijkheid: The Nation

Abonneren
BRONThe Nation
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/