Oil Truck botst met geparkeerde Pepsi Truck bij tankstation, chauffeur gedood

Rayong-

Op 20 november 2018, rond 2:00 uur, kwam een ​​10-wieler Oil Truck van het bedrijf Hino in aanrijding met een geparkeerde Pepsi-truck met 18 wielen bij een tankstation op Highway 36 bij de ingang van Rayong 1. De crash vond plaats tijdens een hevige regenbui die het zicht belemmerde. Getuigen verklaarden dat de geparkeerde Pepsi Truck knipperlichten had die goed flitsten.

De bestuurder van de olievrachtwagen, de heer Uthai Phon, 38 jaar oud, overleefde het incident en werd door reddingswerkers met een mes uit het wrak gesneden. Helaas stierf hij korte tijd later in het ziekenhuis van Banglamung.

De chauffeur van de Pepsi Truck, een 48-jarige meneer Prapapatwong, verklaarde dat hij geparkeerd stond bij de pomp en op brandstof wachtte toen meneer Phon hem met hoge snelheid aanreed. De heer Prapatwong verklaarde dat met de snelheid waarmee meneer Phon reed, het leek alsof hij afgeleid was of sliep. De heer Prapapatwong raakte niet gewond bij het ongeval.

Een getuige bij het tankstation, die niet genoemd wilde worden door The Pattaya News, verklaarde dat de heer Phon niet langzamer ging rijden toen hij het station binnenreed en niet eens leek te remmen toen hij tegen de Pepsi-truck botste. Beide vrachtwagens liepen schade op, maar de olie is gelukkig niet in brand gestoken.

De politie doet onderzoek naar de camerabeelden van het tankstation bij het incident.

 

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/