Oil Truck botst met geparkeerde Pepsi Truck bij tankstation, chauffeur gedood

Rayong-

Op 20 november 2018, rond 2:00 uur, kwam een ​​10-wieler Oil Truck van het bedrijf Hino in aanrijding met een geparkeerde Pepsi-truck met 18 wielen bij een tankstation op Highway 36 bij de ingang van Rayong 1. De crash vond plaats tijdens een hevige regenbui die het zicht belemmerde. Getuigen verklaarden dat de geparkeerde Pepsi Truck knipperlichten had die goed flitsten.

De bestuurder van de olievrachtwagen, de heer Uthai Phon, 38 jaar oud, overleefde het incident en werd door reddingswerkers met een mes uit het wrak gesneden. Helaas stierf hij korte tijd later in het ziekenhuis van Banglamung.

De chauffeur van de Pepsi Truck, een 48-jarige meneer Prapapatwong, verklaarde dat hij geparkeerd stond bij de pomp en op brandstof wachtte toen meneer Phon hem met hoge snelheid aanreed. De heer Prapatwong verklaarde dat met de snelheid waarmee meneer Phon reed, het leek alsof hij afgeleid was of sliep. De heer Prapapatwong raakte niet gewond bij het ongeval.

Een getuige bij het tankstation, die niet genoemd wilde worden door The Pattaya News, verklaarde dat de heer Phon niet langzamer ging rijden toen hij het station binnenreed en niet eens leek te remmen toen hij tegen de Pepsi-truck botste. Beide vrachtwagens liepen schade op, maar de olie is gelukkig niet in brand gestoken.

De politie doet onderzoek naar de camerabeelden van het tankstation bij het incident.

 

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/