Pattaya Police upgradet Thappraya Road Police Booth voor 200,000 baht

PATTAYA: – Volgens de politie van Pattaya heeft de Nationale Politieraad de besteding van 200,000 baht goedgekeurd om de Thappraya-politiecabine te upgraden om de efficiëntie te vergroten en patrouilleambtenaren te ondersteunen.

 

De politiechef van Pattaya, Pol. Kolonel Apichai Krobpech en de commandant van de afdeling toeristenpolitie van Pattaya, Pol. Luitenant-kolonel Piyapong Ensarn knipte deze week het lint door van de gerenoveerde stand op het Sor Tor Ro-kruispunt op de Pratamnak-heuvel.

 

Er zijn reparaties uitgevoerd aan het dak, de tegels, de badkamer en de tuin. De stand helpt toeristen met routine-informatie en biedt slachtoffers van misdrijven de mogelijkheid aangifte te doen.

 

Er zullen dagelijks drie politieagenten dienst hebben in ploegendiensten van 12 uur. Bovendien verklaarden de politieambtenaren dat de politiecabine een rustplaats zal zijn voor patrouillepolitie en misdaadbestrijdingsagenten en als onderdeel van de renovatie een comfortabele ruimte en pauzeruimte zal omvatten voor de drukke Pattaya-officieren.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/