Pattaya Police upgradet Thappraya Road Police Booth voor 200,000 baht

PATTAYA: – De Nationale Politieraad keurde de besteding van 200,000 baht goed om de Tappraya-politiecabine te upgraden om de efficiëntie te verhogen en pattaya-agenten te ondersteunen, aldus de politie van Pattaya.

 

De politiechef van Pattaya, Pol. Kolonel Apichai Krobtech en de commandant van de Pattaya Tourist Police Division, Pol. Luitenant-kolonel Piyapong Ensarn knipte deze week het lint door van de gerenoveerde stand op de Sor Tor Ro-kruising op de Pratamnak-heuvel.

 

Er werden reparaties uitgevoerd aan het dak, de tegels, de badkamer en de groenvoorzieningen. De stand helpt toeristen met routine-informatie en stelt slachtoffers van misdrijven in staat om aangifte te doen.

 

Er zullen dagelijks drie politieagenten van dienst zijn in diensten van 12 uur. Bovendien verklaarden de politiefunctionarissen dat het politiehokje een rustplaats zal zijn voor patrouillepolitie en misdaadbestrijdingsofficieren en als onderdeel van de renovatie een comfortabele ruimte en een pauzeruimte voor de drukke Pattaya-officieren omvat.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/