Pattaya Police upgradet Thappraya Road Police Booth voor 200,000 baht

PATTAYA: – De Nationale Politieraad keurde de besteding van 200,000 baht goed om de Tappraya-politiecabine te upgraden om de efficiëntie te verhogen en pattaya-agenten te ondersteunen, aldus de politie van Pattaya.

 

De politiechef van Pattaya, Pol. Kolonel Apichai Krobtech en de commandant van de Pattaya Tourist Police Division, Pol. Luitenant-kolonel Piyapong Ensarn knipte deze week het lint door van de gerenoveerde stand op de Sor Tor Ro-kruising op de Pratamnak-heuvel.

 

Er werden reparaties uitgevoerd aan het dak, de tegels, de badkamer en de groenvoorzieningen. De stand helpt toeristen met routine-informatie en stelt slachtoffers van misdrijven in staat om aangifte te doen.

 

Er zullen dagelijks drie politieagenten van dienst zijn in diensten van 12 uur. Bovendien verklaarden de politiefunctionarissen dat het politiehokje een rustplaats zal zijn voor patrouillepolitie en misdaadbestrijdingsofficieren en als onderdeel van de renovatie een comfortabele ruimte en een pauzeruimte voor de drukke Pattaya-officieren omvat.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/