Bedwelmde Rus tegengehouden door lokale bevolking voor vluchtend ongeval

Pattaya-

Zoals oorspronkelijk gemeld in onze Thaise versie van het nieuws, probeerde een dronken Russische toerist te vluchten van de plaats van een ongeval in het gebied van Walking Street aan het einde van Soi Diamond op Second Road in de vroege uren van vrijdagochtend 16 november 2018. 

 Kolarov Aleksey Petrov, 36, zat achter het stuur van een zwarte Nissan toen luitenant-kolonel Attarot Krongrat van de politie van Pattaya ter plaatse kwam.

 Hij weigerde aanvankelijk uit zijn voertuig te komen en weigerde met de politie te praten. Er werd een vertaler ter plaatse gebracht die erin slaagde de heer Petrov te kalmeren en hem uit zijn voertuig te krijgen.

 Getuigen ter plaatse verklaarden dat de heer Petrov erg dronken leek en nauwelijks kon lopen of praten. Op de plaats van het ongeval is hij door de politie onderzocht. De politie verklaarde dat hij de wettelijke limiet overschreed, maar noemde het exacte bedrag niet.

 Mr. Petrov had een andere buitenlander aangereden die op een Honda Click-motorfiets zat. Getuigen zeiden dat de fiets op dat moment geparkeerd stond en dat de andere buitenlander, die niet geïdentificeerd was, op hun motor zat te praten met een vriend toen Mr. Petrov hem aanreed.

 De berijder van de fiets werd gevonden met hoofdtrauma in het midden van de weg nadat hij een behoorlijke afstand was gegooid en werd ter plaatse behandeld door Sawang Boriboon-medici.

 Het incident gebeurde rond 5 uur. De heer Petrov had geprobeerd weg te rijden, maar werd daarbij tegengehouden door het publiek ter plaatse, waaronder lokale taxichauffeurs die hem blokkeerden om weg te rijden. Mr. Petrov werd gearresteerd en naar het politiebureau gebracht voor een aanklacht.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/