Lokale DJ in Zuid-Pattaya vermoordt zijn vriendin en pleegt vervolgens zelfmoord vanwege de voogdij over de vijfjarige zoon

Pattaya-

Een discjockey uit Zuid-Pattaya vermoordde zijn vriendin voordat hij een pistool op zichzelf richtte in een herenhuis in Pattaya op 9 november 2018 in de vroege ochtenduren.

De politie en forensische teams van Nong Prue kregen toegang tot een afgesloten slaapkamer op de tweede verdieping in het Pattha Estate nadat buren drie schoten en een schreeuw hadden gehoord en ze belden de politie.

Een overleden man lag bovenop een dode vrouw.

Ze was 32 jaar oud Jirawan of "Dao" Abdulmajid en was een keer in de rug en een keer in de nek geschoten.

Hij was Thanet of “Ton” Khamdaeng, 46 jaar oud, die een schotwond in het hoofd had. Hij was redelijk bekend in het lokale Thaise DJ-circuit in Pattaya.

Een goede vriend genaamd Chanasin, 50, zei dat hij om 3 uur 's nachts met Ton had gesproken via de Line-applicatie. Hij had veel problemen geschetst waarmee hij te maken had, waaronder de zorg voor zijn vijfjarige zoon. Chanasin verklaarde aan de pers dat het paar meerdere problemen had en overweegt uit elkaar te gaan. Chanasin verklaarde dat het erop leek dat de ruzie over de voogdij ging en wie voor de vijfjarige zoon zou zorgen.

Ton had echter niet gesproken over zelfmoord. Het is niet bekend of er drugs of drank bij de ruzie betrokken waren. De genoemde zoon verbleef op het moment van de ruzie bij een familielid en was niet thuis.

Nu heeft de zoon geen ouders meer na de tragische situatie. Op dit moment zorgen familieleden voor de zoon.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/