Lokale DJ in Zuid-Pattaya vermoordt zijn vriendin en pleegt vervolgens zelfmoord vanwege de voogdij over de vijfjarige zoon

Pattaya-

Een diskjockey uit Zuid-Pattaya vermoordde zijn vriendin voordat hij op 9 november 2018 in de vroege ochtenduren een pistool op zichzelf richtte in een herenhuis in Pattaya.

Nong Prue Politie en forensische teams kregen toegang tot een afgesloten slaapkamer op de tweede verdieping in het Pattha Estate nadat buren drie schoten en een schreeuw hoorden en ze de politie belden.

Een overleden man lag bovenop een dode vrouw.

Ze was de 32-jarige Jirawan of "Dao" Abdulmajid en was een keer in de rug en een keer in de nek geschoten.

Hij was Thanet of "Ton" Khamdaeng, 46 jaar oud, die een schotwond in het hoofd had. Hij was redelijk bekend op het lokale Thaise dj-circuit in Pattaya.

Een goede vriend genaamd Chanasin, 50, zei dat hij om 3 uur 's nachts met Ton had gesproken via de Line-applicatie. Hij had veel problemen geschetst waarmee hij werd geconfronteerd, waaronder de zorg voor zijn vijfjarige zoon. Chanasin verklaarde tegenover de pers dat het stel meerdere problemen had en overwoog uit elkaar te gaan. Chanasin verklaarde dat het erop leek dat de ruzie ging over de voogdij en wie voor de vijfjarige zoon zou zorgen.

Ton had echter niet gezegd dat hij overweegt zelfmoord te plegen. Het is niet bekend of er drugs of drank in het spel was bij de ruzie. Voornoemde zoon verbleef ten tijde van de ruzie bij een familielid en was niet thuis.

Nu heeft de zoon na de tragische situatie geen ouders meer. Familieleden zorgen op dit moment voor de zoon.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/