Lokale inwoner van Pattaya dient openbare klacht in over karaoke die de Thaise wet schendt

Pattaya-

Er is vanmorgen, 5 november 2018, rond 9:00 uur contact opgenomen met Pattaya News, samen met andere lokale pers, over een klacht van mevrouw Naruemol Khamla, 60 jaar oud, een oude inwoner van een Thaise gemeenschap in de buurt van 3rd road nabij Centraal Pattaya. De gemeenschap van bewoners heeft huizen en appartementen achter een karaoke, in het Engels Fahrenheit genoemd. The Pattaya News toerde met mevrouw Khamla door de locatie, die gesloten was toen we rond 10 uur aankwamen.

Afgebeeld-mevr. Naruemol Khamla, 60, bezorgde de lokale inwoner van Pattaya.

Mevrouw Khamla verklaart de Karaoke is elke dag open tot 8:00 uur tegen de Thaise wet, met luide muziek en dronken inwoners en toeristen in de straten van de kleine gemeenschap. Ze stelt dat dronken klanten materiële schade hebben veroorzaakt en schoolgaande kinderen hebben lastiggevallen. Ze verklaarde dat dit al ongeveer zeven maanden aan de gang is en onlangs een kookpunt heeft bereikt.

Ze zegt dat de eigenaren van de Karaoke andere bewoners hebben doen schrikken om niet te klagen, maar ze is niet bang om in de openbaarheid te treden. Ze stelt dat de klachten bij de lokale autoriteiten zijn ingediend, maar dat er tot nu toe geen juridische handhaving van de karaoke is geweest. Ze hoopt dat door naar de lokale media te gaan ambtenaren de klachten van de betrokken bewoners gaan onderzoeken.

De eigenaren van de Karaoke hebben op dit moment geen commentaar gegeven.

De Pattaya News zal verdere updates geven zodra we ze krijgen van de Karaoke en lokale functionarissen.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/