Lokale inwoner van Pattaya dient openbare klacht in over karaoke die de Thaise wet overtreedt

Pattaya-

Er werd vanmorgen, 5 november 2018, rond 9 uur contact opgenomen met The Pattaya News, samen met andere lokale pers, over een klacht van mevrouw Naruemol Khamla, 00 jaar oud, een oude inwoner van een Thaise gemeenschap in de buurt van 60rd Road in de buurt van Centraal Pattaya. De gemeenschap van bewoners heeft huizen en appartementen achter een karaoke, in het Engels Fahrenheit genoemd. The Pattaya News toerde met mevrouw Khamla door de locatie, die gesloten was toen we rond 3 uur aankwamen.

Op de foto-Mrs. Naruemol Khamla, 60, bezorgde lokale inwoner van Pattaya.

Mevrouw Khamla zegt de Karaoke is elke dag open tot 8:00 uur tegen de Thaise wet in, luide muziek blazend en dronken locals en toeristen de straten van de kleine gemeenschap binnenstromend. Ze stelt dat dronken beschermheren materiële schade hebben aangericht en kinderen die naar school gaan hebben lastiggevallen. Ze verklaarde dat dit al ongeveer zeven maanden aan de gang is en onlangs een kookpunt heeft bereikt.

Ze zegt dat de eigenaren van de karaoke andere bewoners bang hebben gemaakt om niet te klagen, maar ze is niet bang om naar buiten te treden. Ze stelt dat de klachten zijn doorgegeven aan de lokale autoriteiten, maar tot nu toe is er geen juridische handhaving op de karaoke. Ze hoopt dat door naar de lokale media te gaan ambtenaren de klachten van de bezorgde bewoners gaan onderzoeken.

De eigenaren van de Karaoke hebben op dit moment commentaar geweigerd.

Het Pattaya Nieuws zal verdere updates geven zodra we die krijgen van de Karaoke en lokale functionarissen.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/