Pattaya Ferry naar Hua Hin heropent na bijna twee maanden sluiting

Pattaya-

De veerboot naar Hua Hin vanaf Bali Hai Pier is op 1 november 2018 heropend na bijna twee maanden sluiting. De aannemer achter de veerboot, Royal Passenger Lines, verklaarde dat de sluiting te wijten was aan het regenseizoen en gevaarlijke omstandigheden op het water.

Ambtenaren van de Tourism Authority verklaarden echter dat het probleem niet het weer was, maar de terugval in klanten als gevolg van een gebrek aan marketing van de kant van de aannemer. Royal Passenger Lines heeft dit echter niet toegegeven: dat ze samen met de heropening een Facebook-marketingcampagne zijn gestart en zullen samenwerken met lokale toerismebureaus om de veerboot te promoten.

Verslaggevers, waaronder van The Pattaya News, waren uitgenodigd voor de zachte opening/relaunch van vandaag. De oorspronkelijke openingsdatum werd aangekondigd op 17 november, maar functionarissen van Royal Passenger Lines zeiden dat ze nu klaar zijn voor zaken. Ongeveer vijftig passagiers stonden klaar voor de veerboot van 1:00 uur naar Hua Hin.

De veerboot vertrekt momenteel dagelijks om 1:00 uur, tickets kunnen direct bij de Bali Hai Pier worden gekocht. De prijs is 1250 baht voor een economy-stoel, 1550 baht voor zaken met comfortabelere stoelen en extra voorzieningen en 14,000 baht vanaf een afgesloten VIP-ruimte. De reistijd is ongeveer twee uur.

Tickets kunnen tot een uur voor vertrek worden gekocht.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/