Filipijnse toerist aangereden door te hard rijdend voertuig dat de weg overstak in Pattaya, ernstig gewond.

Pattaya-

Om 12 uur gisteravond, 30 oktober 29 in Pattaya bij Soi Thepthi 2018, werd een Filippijnse toerist aangereden door een snel rijdend voertuig bestuurd door een 9-jarige Thaise man terwijl hij de straat overstak met vier vrienden en ernstig gewond raakte.

Maria Rosario Paloma en haar vrienden staken de weg over toen een Toyota, bestuurd door de heer Ekpong Pibulrat, 37, haar aanreed terwijl ze probeerde uit te wijken in plaats van te vertragen om hen de weg te laten oversteken. Mevr. Paloma, wiens leeftijd niet aan de Pattaya News werd vermeld, hield sernstig nek- en rugletsel ter plaatse. Ze werd naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht voor een spoedbehandeling en een operatie. Ze verkeert nog steeds in kritieke toestand op 30 oktober 2018.

Mr. Pibulrat testte negatief op drugs en drank op de plaats van het ongeval. Getuigen verklaarden echter dat hij met zeer hoge snelheid reed en dat de groep toeristen goed zichtbaar de straat overstak. De getuigen verklaarden dat de toeristen hem zagen aankomen en weigerden te breken en probeerden weg te rennen, maar de heer Pibulrat, die probeerde om hen heen te draaien, raakte nog steeds mevrouw Paloma met hoge snelheid.

Mr. Pibulrat crashte vervolgens in de kant van de weg. Hij was ongedeerd. Hij veroorzaakte lichte schade aan een aan de kant van de weg geparkeerde auto en motor.

De politie zal de camerabeelden onderzoeken bij het vaststellen van verdere aanklachten.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/