Filipijnse toerist aangereden door te hard rijdend voertuig dat de weg overstak in Pattaya, ernstig gewond.

Pattaya-

Gisteravond om 12 uur, 30 oktober 29, werd in Pattaya nabij Soi Thepthi 2018 een Filippijnse toerist aangereden door een snel rijdend voertuig bestuurd door een 9-jarige Thaise man terwijl hij met vier vrienden de straat overstak en ernstig gewond raakte.

Maria Rosario Paloma en haar vrienden staken de weg over toen een Toyota bestuurd door de heer Ekpong Pibulrat, 37, haar aanreed terwijl ze probeerde om hen heen te zwenken in plaats van te vertragen om hen de weg te laten oversteken. Mevr. Paloma, wiens leeftijd niet aan het Pattaya News werd meegedeeld, steunde sErnstige nek- en rugletsels ter plaatse. Ze werd naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht voor een spoedbehandeling en een operatie. Ze blijft in kritieke toestand op 30 oktober 2018.

Meneer Pibulrat testte negatief op drugs en drank op de plaats van het ongeval. Getuigen verklaarden echter dat hij met een zeer hoge snelheid reed en dat de groep toeristen goed zichtbaar was bij het oversteken van de straat. De getuigen verklaarden dat de toeristen hem zagen aankomen en weigerden te breken en probeerden weg te rennen, maar meneer Pibulrat, die om hen heen probeerde te zwenken, raakte mevrouw Paloma toch met hoge snelheid.

Meneer Pibulrat botste toen tegen de kant van de weg. Hij was ongedeerd. Hij veroorzaakte lichte schade aan een langs de weg geparkeerde auto en motor.

De politie zal camerabeelden bekijken terwijl ze verdere aanklachten bepalen.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/