Apple opent op 10 november van dit jaar de eerste officiële winkel in Thailand in Bangkok

De eerste Apple-winkel in Thailand wordt op 10 november geopend in Bangkok bij Iconsiam.

Apple Thailand bevestigde de datum in een verklaring op donderdag 25 oktober 2018 in Bangkok.

Het bedrijf zei dat de winkel aan de rivier voor veel mensen inspiratie kan bieden om over technologie te leren.

Naast de verkoop van Apple-producten, zal de winkel ook een Genius Bar hebben om Apple-gebruikers te helpen met diensten en software.

Apple Thailand zei dat schoolreisjes welkom zijn in de winkel.

Apple Thailand voegde ook toe dat het personeel in de winkel klaar zal staan ​​om gebruikers te helpen hun producten aan de gang te krijgen en dat er ook een team van experts zal zijn om advies te geven over zakelijke oplossingen voor bedrijven.

BRONAppel Thailand
De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/