Inspanningen op sociale media om vermiste zoon op Koh Tao te vinden, ontdekt dat hij veilig is in Pattaya

Pattaya-

De afgelopen dagen deelden Thaistalige social media-websites het nieuws dat een vader in Nederland op zoek was naar zijn vermiste zoon, de heer Dennis Wielaard, die rond 14 oktober in Thailand zonder communicatie met zijn familie was verdwenen.

Meneer Wielaard, die zijn familie voor het laatst had gesproken rond 13 oktober, was volgens zijn familie van plan om naar Koh Tao af te reizen en daar een week door te brengen. Toen ze echter al enkele dagen niets hadden gehoord, begonnen ze contact op te nemen met de Thaise autoriteiten. Toen deze route er niet in slaagde meneer Wielaard te vinden, namen ze contact op via sociale media, waarbij de ontbrekende posters in het Thais werden geschreven en op Facebook, Twitter en andere sociale media werden geplaatst.

In de vroege namiddag van zondag 21 oktober ontdekten ambtenaren dat meneer Wielaard verbleef in het Nonze Hostel aan Beach Road, niet ver van Walking Street, waar hij sinds 14 oktober verbleef, prima. Ze ontdekten hem omdat het hostel correct papierwerk had ingediend bij de immigratiedienst met identificatie van de huidige buitenlanders die in hun woonplaats verblijven. Ambtenaren prezen het hotel voor het volgen van de juiste procedures die hielpen bij het ontdekken van meneer Wielaard.

De heer Wielaard verklaarde aan The Pattaya News en de lokale pers dat het prima met hem ging en hij besloot zijn oorspronkelijke reisplannen van Koh Tao naar Pattaya te wijzigen en wilde zijn familie niet op de hoogte brengen van de wijziging van bestemming. Hij verklaarde dat zijn vader ook op vakantie was in Spanje en niet wist hoe hij hem moest bereiken. Hij wist niet dat er een campagne op sociale media was om hem te vinden.

Het was een en al glimlach voor de politie, zijn familie en meneer Wielaard nadat hij veilig was gevonden terwijl hij aan het genieten was van zijn vakantie in Pattaya.

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/