Pattaya Traffic Police Chief ontmoet het management van Terminal 21 Pattaya om de grote verkeersproblemen veroorzaakt door het winkelcentrum te bespreken

Pattaya-

Het hoofd van de Verkeerspolitie van Pattaya verzocht om een ​​dringende vergadering vanmiddag rond 1:00 uur met het uitvoerend management van het Terminal 21 Shopping Mall in Pattaya om de grote zorgen van het publiek en stadsfunctionarissen over verkeersproblemen die het winkelcentrum in Pattaya veroorzaakte te bespreken.

Het winkelcentrum, dat op 19 oktober was geopend, was zeker populair bij tienduizenden lokale bewoners, toeristen en Thais uit het hele land die het dure en mooie nieuwe winkelcentrum kwamen bezoeken. Recensies van het winkelcentrum waren bijna universeel positief en prezen de lay-out, de selectie van winkels, de architectuur, de food court en meer. De beoordelingen van het verkeer dat het winkelcentrum veroorzaakte, waren echter algemeen negatief.

Gebruikers van sociale media gingen naar veel populaire groepen van expats en Thaise bewoners en klaagden luid en lang en beweerden dat het het ergste was dat ze ooit in Pattaya hadden gezien. Het hele weekend stond het verkeer in bijna alle richtingen enkele kilometers vast en stond het bijna stil. Buurtbewoners gaven aan niet in staat te zijn naar hun werk te komen of eenvoudige boodschappen te doen. Motortaxichauffeurs die we spraken, verklaarden dat zelfs een motorfiets niet hielp om door het stilstaande verkeer te komen en dat het hun bedrijf beïnvloedde.

Het hoofd van de Thaise Verkeerspolitie verklaarde dat hoewel hij vond dat zijn personeel en team voorbereid waren op het openingsweekend, ze niet hadden verwacht hoeveel mensen het winkelcentrum zouden gaan bezoeken. Daarnaast verklaarde hij tegenover de pers dat Terminal 21 zich niet voldoende had voorbereid op het verkeer, dus de bijeenkomst.

Terminal 21 Pattaya heeft ermee ingestemd om duidelijk rood en wit te schilderen, geen parkeerlijnen op een kleine weg die een binnenlus vormt door Terminal 21. Deze lus was het hele weekend een groot probleem omdat veel mensen hun auto in de lus aan de zijkant parkeerden of wachten om mensen op te halen of af te zetten, waardoor het verkeer verder achteruitgaat. Handhaving van het niet parkeren of stoppen op deze lus zal streng worden gecontroleerd, aldus de Verkeerspolitie en het management van het winkelcentrum.

Bovendien zullen deze week duidelijk geschilderde voetgangerspaden worden geplaatst die een centraal punt vormen voor voetgangers om de straat over te steken om bij het winkelcentrum te komen. Het ontbreken van voetpaden veroorzaakte volgens de verkeerspolitie ook het hele weekend grote verkeersproblemen en verwarring.

Ten slotte is het winkelcentrum pas drie dagen open en de Verkeerspolitie en het winkelcentrummanagement denken dat de verkeersproblemen in de toekomst niet zo ernstig zullen zijn als het niveau van mensen die het nieuwe winkelcentrum willen zien.

Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/