Weekend ziet grote toename toeristen op Koh Larn, toeristenpolitie helpt het hele weekend toeristen bij Pier

Pattaya-

Dit weekend was een lange openbare viering van de verjaardag van de dood van Zijne Majesteit de Koning en als gevolg daarvan maakten veel toeristen van de gelegenheid gebruik om Koh Larn te bezoeken.

De toeristenpolitie assisteerde het hele weekend op Bali Hai Pier om het toegenomen aantal toeristen, zowel Thais als buitenlanders, te helpen bij het in- en uitstappen van boten en het bieden van hulp bij problemen zoals hitte-uitputting en toeristen die in de war waren of verdwaald waren.

De toeristenpolitie verklaarde aan The Pattaya News dat meer dan 21,935 mensen de veerboot naar Koh Larn namen tijdens het vakantieweekend. De stranden waren vol en met de hulp van de toeristenpolitie waren ze verheugd om aan te kondigen dat er geen grote problemen of misdaad waren die plaatsvonden.

Bovendien leek het erop dat de stad en het personeel van tevoren op de grotere vraag van toeristen anticipeerden en dat er dit weekend geen zichtbare tekenen van afval, vuilnis of zwerfvuil te zien waren op de schilderachtige en populaire stranden van Koh Larn.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/