Weekend ziet grote toename van toeristen op Koh Larn, toeristenpolitie helpt toeristen het hele weekend bij Pier

Pattaya-

Dit weekend was er een lange openbare herdenking van de sterfdag van Zijne Majesteit de Koning en als gevolg daarvan maakten veel toeristen van de gelegenheid gebruik om Koh Larn te bezoeken.

De toeristenpolitie assisteerde het hele weekend bij de Bali Hai-pier om het toegenomen aantal toeristen, zowel Thais als buitenlanders, te helpen bij het in- en uitstappen van boten en het bieden van hulp bij problemen zoals hitte-uitputting en toeristen die in de war of verdwaald waren.

De toeristenpolitie verklaarde aan The Pattaya News dat meer dan 21,935 mensen tijdens het vakantieweekend de veerboot naar Koh Larn hebben genomen. De stranden waren vol en met de hulp van de toeristenpolitie waren ze verheugd aan te kondigen dat er geen grote problemen of misdaad waren.

Bovendien leek het erop dat de stad en het personeel van tevoren hadden geanticipeerd op de grotere vraag van toeristen en dat er tijdens het weekend geen zichtbare tekenen van afval, vuilnis of zwerfafval te zien waren op de schilderachtige en populaire stranden van Koh Larn.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/