Loco-burgemeester bezoekt lokale Jomtien-stranden en moedigt toeristen aan om te komen zwemmen

Jomtien-

De plaatsvervangend burgemeester, de heer Boonsart Sawat, nam vandaag, 16 oktober 2018, lokale verslaggevers en nieuwsorganisaties mee op een rondleiding langs de stranden van Jomtien.

Hij verklaarde dat hij toeristen en de lokale media wilde laten zien dat ondanks negatieve berichten in de media het water en strand schoon was en de sfeer perfect was voor toeristen die wilden genieten van een mooie vakantie.

Hij wees de pers erop dat meerdere toeristen, waaronder kinderen, vrolijk aan het zwemmen waren in wat helder en puinvrij water leek te zijn. Hij wees er ook op dat er geen teken was van afval of zwerfafval op het strand en dat het nieuwe boete- en voorlichtingsprogramma voor het niet zwerfvuil of roken op het strand werkte.

Hij verklaarde dat alle toeristen zouden moeten komen ontspannen op de plaatselijke stranden van het gebied en moedigde hen aan om het zelf te komen bekijken.

Noot van de redactie: de gekozen stranden om te worden bezocht, waren de keuze van de loco-burgemeester. Verzoeken om andere stranden in het gebied te bezoeken en te bezichtigen die onlangs in de pers zijn verschenen vanwege mogelijk afval en onveilige omstandigheden, werden afgewezen.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/