Loco-burgemeester bezoekt lokale Jomtien-stranden en moedigt toeristen aan om te komen zwemmen

Jomtien-

De loco-burgemeester, de heer Boonsart Sawat, nam vandaag, 16 oktober 2018, lokale verslaggevers en nieuwsorganisaties mee op een rondleiding langs de stranden van Jomtien.

Hij verklaarde dat hij toeristen en de lokale media wilde laten zien dat ondanks negatieve berichten in de media het water en strand schoon waren en de sfeer perfect was voor toeristen die wilden genieten van een mooie vakantie.

Hij wees de pers op meerdere toeristen, waaronder kinderen, die vrolijk zwemmen in wat leek op helder en puinvrij water. Hij wees er ook op dat er geen teken van afval of zwerfvuil op het strand was en dat de nieuwe boetes en het voorlichtingsprogramma over het niet zwerfvuil of roken op het strand werkten.

Hij verklaarde dat alle toeristen zouden moeten komen en ontspannen op de plaatselijke stranden van het gebied en moedigde hen aan om zelf te komen kijken.

Noot van de redactie: de gekozen stranden om te bezoeken waren de keuze van de loco-burgemeester. Verzoeken om andere stranden in de omgeving te bezoeken en te bezoeken die onlangs in de pers zijn geweest vanwege mogelijk afval en onveilige omstandigheden, werden afgewezen.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/