Klacht over tempels volume van bel rinkelen leidt tot immigratie en Hotel Act sondes voor Condo-eigenaar

Bangkok-

 

De politie controleert of de immigratiewetten zijn overtreden nadat er klachten waren binnengekomen over het luiden van de bel van een tempel in de buurt van een condominium in Wat Sai in het Rama III-gebied van Bangkok.

Generaal-majoor Surachate Hakparn, waarnemend hoofd van het immigratiebureau, zei vrijdag dat agenten zouden controleren of de eigenaar van de flat, vanwaar de klacht over geluidsoverlast was ingediend, het immigratiebureau had geïnformeerd over een buitenlander die daar nu verbleef en naar verluidt de klacht en zou daar verblijven zonder een maandelijks huurcontract, wat in strijd is met de hotelwet en de Thaise wet.

Officieren zouden ook controleren of de buitenlandse huurder het immigratiebureau in de afgelopen 90 dagen het juiste adres had doorgegeven. Als dat niet het geval is, kan de buitenlandse huurder worden geconfronteerd met intrekking en deportatie van het visum, voegde Surachate eraan toe.

De klachten over geluidsoverlast waren voor het districtskantoor van Bang Kho Laem aanleiding om de tempel te waarschuwen. De abt van de tempel gaf vervolgens de monniken de opdracht om het volume laag te houden. De 1.2 meter hoge bel wordt tijdens de boeddhistische vastentijd elke dag om 4 uur geluid.

Er werd besloten dat er op 10 oktober een bijeenkomst zou worden gehouden met het condominium, de tempel, het districtskantoor en de omwonenden om dit probleem op te lossen. De buitenlander die de klacht zou hebben ingediend, is op dit moment niet genoemd, ondanks meerdere verzoeken van verontruste gebruikers van sociale media om hun naam vrij te geven.

Met dank aan de natie.

BRONThe Nation
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/