Russische man gearresteerd in Pattaya op bevel van INTERPOL voor drugshandel

Pattaya-

Op woensdag 3 oktober 2018 arresteerde de politie van Chonburi de heer Vitalil Trofimov, die achter in de dertig is, nadat hij een verzoek had ontvangen van de Russische ambassade om hem te lokaliseren op basis van een INTERPOL-bevel.

Hij wordt beschuldigd van betrokkenheid bij zware drugshandel in zijn geboorteland Rusland.

Hij woonde legaal in Pattaya en had een legaal zakenvisum en werkvergunning, en was al enige tijd in dienst bij de lokale bevolking.

De heer Trofimov zal naar Rusland worden gedeporteerd om te worden aangeklaagd.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/