Russische man gearresteerd in Pattaya op basis van een arrestatiebevel van INTERPOL wegens drugshandel

Pattaya-

Op woensdag 3 oktober 2018 arresteerde de politie van Chonburi de heer Vitalil Trofimov, die eind dertig is, nadat hij een verzoek had ontvangen van de Russische ambassade om hem te lokaliseren op basis van een arrestatiebevel van INTERPOL.

Hij wordt ervan beschuldigd betrokken te zijn bij zware drugshandel in zijn geboorteland Rusland.

Hij woonde legaal in Pattaya en beschikte over een legaal zakenvisum en werkvergunning, en werkte al enige tijd ter plaatse.

De heer Trofimov zal naar Rusland worden gedeporteerd om aangeklaagd te worden.

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/