Buffalo Racing Festival bereikt het Chonburi-gebied op 23 oktober

Chonburi's jaarlijkse Buffalo Racing Festival (ประเพณีวิ่งควาย 2561) voor het stadhuis is een van de meest opwindende evenementen die aan het einde van de boeddhistische vastentijd worden gehouden, met een traditie die meer dan 140 jaar teruggaat. Dit jaar vindt het festival plaats van 18-24 oktober 2018. De buffelraces vinden plaats op 23 oktober. Het festival viert de hoge status die buffels genieten als het unieke Thaise icoon van Thailand's landbouw en landelijke manier van leven. Het geeft ook de lokale bevolking de kans om samen te komen en te genieten van plezier en lekker eten.

Programma op 23 oktober:

7: 00 am Optocht van 13 buffels door de stad Chonburi
10: 00 am Openingsceremonie op het circuit voor het stadhuis
10: 00 am Buffalo racen

De buffels racen in drie klassen op basis van grootte, terwijl trainers hun paarden liefdevol op strikte trainings- en dieetregimes plaatsen in de maanden voorafgaand aan de competitie. Thaise buffels worden vaak gestereotypeerd als traag logge beesten; veel bezoekers zijn echter verbaasd hoe snel ze kunnen rennen. Er is een zeer behendige (en lichte) jockey voor nodig om hun geliefde leven vol te houden en hun geliefde beesten langs een vaak modderige 100 meter lange baan naar de overwinning te leiden. Andere eigenzinnige hoogtepunten op het Buffalo Racing Festival zijn onder meer een 'Ms Buffalo'-schoonheidswedstrijd voor de meest aantrekkelijke en 'best geklede', die zorgt voor een carnavalachtige sfeer van attracties, concerten en eten in overvloed.

 

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/