Expedia gaat samenwerken met Thaise overheid om legale hotelvermeldingen in Thailand uit te breiden om toerisme te promoten

Expedia Group werkt samen met de Thaise regering aan een programma om de toeristische markt van het land uit te breiden door buitenlandse toeristen buiten de belangrijkste toeristische attracties van het land te sturen.

Aangezien minder hotels buiten de grote steden van Thailand, Bangkok en Phuket, online worden vermeld, wagen buitenlandse toeristen zich nauwelijks buiten de belangrijkste toeristische plekken van Thailand om minder bekende maar even opwindende attracties te bezoeken. Expedia wil daar verandering in brengen. In samenwerking met Thailand's toerismebureau heeft Expedia ermee ingestemd om hotels in 55 kleinere Thaise steden te helpen bij het plaatsen op zijn platform en hun wereldwijde bekendheid te vergroten, de Nikkei Aziatische Beoordeling rapporten.

Bovendien is de Thaise regering volledig betrokken bij het promoten van legale hotels die de Hotelwet van 2004 volgen. In de afgelopen maanden heeft de Thaise regering de hotelwet gehandhaafd en regels en voorschriften afgedwongen tegen duizenden pensions, villa's, boetiekhotels en appartementen die dagelijkse en wekelijkse verhuur aanbieden zonder een wettelijke hotelvergunning. Deze handhaving heeft het toeristen echter moeilijk gemaakt om legale accommodatie te vinden in sommige kleinere steden en provincies. Overheidsfunctionarissen stellen dat ongeveer 70% van de huidige beschikbare kamers in het land tegen de Thaise wet is.

Expedia en de Thaise regering hopen dat het verstrekken van een legaal en zichtbaar beeld van beschikbare hotels in Thailand zal helpen om het toeristische profiel te verhogen en het harde optreden tegen illegale hotels en Airbnb, dat in Thailand verboden is, voort te zetten.

 

 

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/