Hong Kong-toerist ontmoet politiechef van Pattaya over vermeende diefstal van miljoen baht

Pattaya-

Zoals we eerder deze week meldden, verklaarde Hong Kong Tourist Vincent Chen, 32, die ook zegt dat hij een beroemde acteur in China is, dat hij een tas met een miljoen baht aan waardevolle spullen had gestolen terwijl hij op Walking Street was op dinsdag 18 september om 5 uur tijdens een woordenwisseling met verschillende ladyboys.

De heer Chen heeft verschillende openbare verklaringen afgelegd aan de pers en op sociale media over het incident en ongenoegen over het politieonderzoek. Hij was eerder vandaag uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek met het hoofd van de politie van Pattaya om het onderzoek en de verblijfplaats van zijn tas te bespreken. De heer Chen was blij dat de korpschef persoonlijk tijd vrijmaakte om met hem om de tafel te gaan zitten over zijn zorgen.

Hoewel de exacte details van het gesprek niet aan de pers zijn bekendgemaakt, verklaarden functionarissen dat ze dankzij CCTV een nieuwe aanwijzing hebben over de verblijfplaats van de tas. Op basis van de beelden leek het erop dat de tas mogelijk door een derde partij is meegenomen, aangezien Mr. Chen de tas daadwerkelijk op de grond zette/liet vallen tijdens de woordenwisseling en ruzie met de ladyboys. De heer Chen was het naar verluidt eens met deze verklaring en had eerder gedacht dat de travestieten de tas hadden meegenomen.

De politie zegt dat ze een solide aanwijzing hebben voor de locatie van de tas en hopen op positief nieuws in de komende twee dagen.

Critici van Chen op sociale media hebben zich afgevraagd waarom iemand om 5 uur 's ochtends door een toeristisch gebied zou lopen met meer dan een miljoen baht aan waardevolle spullen in een tas. De heer Chen weigerde deze vraag aan de pers te beantwoorden.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/