27-jarige Thaise man gedood door trein in de omgeving van Pattaya

Pattaya-

Een 27-jarige Thaise man, de heer Chan Promma, werd vanmiddag om 5 uur overleden aangetroffen op een treinspoor in de omgeving van Chonburi. Dit was de tweede Thaise man die binnen een week door een trein werd aangereden op hetzelfde baanvak, de andere man overleefde zoals we eerder deze week berichtten.

Het lichaam werd ontdekt door een Thaise vrouw die tijdens een wandeling in de omgeving was. Politie en hulpverleners schatten dat de heer Promma al ongeveer zes uur dood was.

De politie zal het incident onderzoeken om vast te stellen of er sprake was van een ongeluk of mogelijk zelfmoord. Ook zullen zij persoonlijk met de conducteur van de trein spreken. De conducteur heeft tijdens zijn dienst naar verluidt niets gemerkt.

 

 

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/