27-jarige Thaise man gedood door trein in omgeving Pattaya

Pattaya-

Een 27-jarige Thaise man, de heer Chan Promma, is vanmiddag om 5 uur overleden gevonden op een treinspoor in de omgeving van Chonburi. Dit was de tweede Thaise man die binnen een week op hetzelfde baanvak door een trein werd geraakt, de andere man overleefde zoals we eerder in de week berichtten.

Het lichaam werd ontdekt door een Thaise vrouw die aan het wandelen was in de omgeving. Politie en hulpdiensten schatten dat de heer Promma al ongeveer 6 uur dood was.

De politie doet onderzoek naar het incident om te bepalen of het een ongeluk was of mogelijk zelfmoord. Ook spreken ze de conducteur van de trein persoonlijk. De conducteur zou tijdens zijn dienst niets vreemds hebben opgemerkt.

 

 

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/