Hong Kong-toerist die betrokken is bij vechtpartij in Walking Street met ladyboys, zegt dat ze 1 miljoen baht van hem hebben gestolen

Pattaya-

Een toerist uit Hong Kong bekritiseerde de politie van Pattaya zaterdag voor het niet arresteren van een groep ladyboys die hem zouden hebben beroofd.

Vincent Chen, 32, beweerde dat een groep ladyboys dinsdag zijn bezittingen had gestolen, die hij schatte op 1 miljoen Baht. Hij zei dat de politie ze gewoon een boete oplegde en ze vrijuit liet gaan zonder dat ze zijn bezittingen teruggaven. De heer Chen beweert ook een bekende acteur te zijn in China en Hong Kong.

Chen zei dat hij dinsdag om 5 uur 's ochtends op Pattaya Walking Street liep toen een groep van vier ladyboys hem benaderden en hem om geld vroegen om eten te kopen. Chen zei dat hij ermee instemde om hen 500 baht te geven, maar ze eisten 1,000 baht, wat leidde tot een geschil. De ladyboys vielen hem vervolgens aan en terwijl hij terugvocht, grepen ze zijn tas.

Hij beweerde dat zijn tas 120,000 baht aan contanten bevatte, een Rolex-horloge ter waarde van 520,000 baht en een gouden armband ter waarde van 400,000 baht.

Hij zei dat de politie hem en de vier ladyboys vervolgens arresteerde en naar het politiebureau bracht. Beide partijen kregen een boete, maar de ladyboys mochten gaan zonder zijn tas terug te geven.
Chen liet ook een videoclip zien van een beveiligingscamera waarop te zien was dat de ladyboys hem aanvielen en zijn tas afpakten.

De politie zegt dat ze de situatie nog steeds aan het onderzoeken zijn en dat een huiszoeking in het pand van de ladyboys begin zaterdag niets heeft opgeleverd.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/