Thaise man vermoord op zijn verjaardag nadat hij flirt met de vrouw van zijn vriend

Pattaya-

Op 20 september 2018 om 8 uur werd de politie van Banglamung op de hoogte gebracht van een moord die plaatsvond in een huis aan Moo 00, Nongprue, Banglamung.

Bij aankomst ontdekten de politie en onze verslaggevers het onlangs overleden lichaam van de heer Prapin Wongsawanichkit, 46. Bovendien waren de eigenaar van het huis en zijn vrouw, de heer Nimit Khunmai, 42, ook aanwezig en hadden gewacht tot de politie arriveerde. De naam van de vrouw van de heer Khunmai was ten tijde van het ter perse gaan niet beschikbaar. Zowel de heer Khunmai als zijn vrouw waren zwaar dronken en de politie zag een afgewerkte fles Sangsom Rum op de tafel in de woonkamer liggen.

De vrouw van de heer Khunmai vertelde ambtenaren en de pers dat de heer Prapin vandaag zijn verjaardag had gevierd en met het echtpaar was langsgekomen voor een kleine verjaardagsbijeenkomst. Ze waren al jaren vrienden, zei ze. Ze stelt echter dat toen meneer Prapin dronken werd, hij met haar begon te flirten, wat haar man boos maakte. Ze verklaarde dat haar man in dronken woede een mes uit de keuken pakte en meneer Prapin doodstak vanwege het vermeende flirten.

De heer Prapin was te dronken om vragen te beantwoorden en werd gearresteerd op beschuldiging van moord. Zijn vrouw werd op dat moment vastgehouden terwijl de politie het incident onderzoekt.

 

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/