Thaise man vermoord op zijn verjaardag nadat hij flirt met de vrouw van zijn vriend

Pattaya-

Op 20 september 2018, om 8:00 uur, werd de politie van Banglamung geïnformeerd over een moord die plaatsvond in een huis op Moo 5, Nongprue, Banglamung.

Bij aankomst ontdekten de politie en onze verslaggevers het onlangs overleden lichaam van de heer Prapin Wongsawanichkit, 46. Bovendien waren de eigenaar van het huis en zijn vrouw, de heer Nimit Khunmai, 42, ook aanwezig en hadden gewacht tot de politie arriveerde. De naam van de vrouw van dhr. Khunmai was op het moment van de pers niet beschikbaar. Zowel meneer Khunmai als zijn vrouw waren zwaar dronken en de politie zag een leeggemaakte fles Sangsom Rum op de tafel in de woonkamer staan.

De vrouw van dhr. Khunmai vertelde de ambtenaren en de pers dat dhr. Prapin vandaag zijn verjaardag had gevierd en was langsgekomen voor een kleine verjaardagsbijeenkomst met het paar. Ze waren al jaren bevriend, zei ze. Ze stelt echter dat toen meneer Prapin dronken werd, hij met haar begon te flirten, wat haar man boos maakte. Ze verklaarde dat haar man in dronken woede een mes uit de keuken pakte en meneer Prapin doodstak vanwege het vermeende flirten.

De heer Prapin was te dronken om vragen te beantwoorden en werd gearresteerd op beschuldiging van moord. Zijn vrouw werd op dat moment vastgehouden terwijl de politie het incident onderzoekt.

 

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/